Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a konkrétní jamku z hřiště, který tu už bylo nedávno ukázaný. 😇

9653FEF8-E593-4BAB-8E2C-141D2A013296.webp

Poznej hřiště i obě jamky

P1010017.webp

Nikdo tu není nebo nikdo netuší?

Nápověda: Psal jsem, že budu muset vytáhnout starší fotky, tak jsem tak učinil. Realita je dnes jiná :)

Nápověda: Psal jsem, že budu muset vytáhnout starší fotky, tak jsem tak učinil. Realita je dnes jiná :)
Je, ale až teď, ale netuším. A podle nápovědy jen tuším, že já nemám šanci to uhodnout. :D

Tvoje nápovědy už jsou vybroušenější, než ty moje 🤭

Tak druhá nápověda: Hřiště stále existuje, ale tyhle dvě jamky již ne. Fotka pochází z mojí úplně první hry na hřišti. Jde o devíti jamkový hřiště.

Žádné hřiště, kde došlo k úpravě jamek, mi to nepřipomíná, takže čekám na další nápovědu. 🤔

No, já to hledám, a zatím jsem našla tady na fóru, že @hypik dělal kartu v roce 2010 na Zbraslavi, takže předtím musel být na nějakém hřišti, kde mohl být i bez zelené karty. Z toho mi vychází jen akademie, a protože jsem pochopila, že se pohybuje spíš po Praze z jeho prvního příspěvku na fóru, tak hledám ve Středočeském kraji, ale kde byl před 10 lety, a jestli se nepřestěhoval, to už jsem teda hledat nechtěla. :D:D:D To už by bylo dost creepy. :D Z toho mi vychází, že by to mohl být Yard resort, ale to neberte jako můj tip do soutěže, já spíš čekám, až se tady ozvou zdejší mágové jako @Tom512 nebo @Mirek_62 a řeknou, kde byli před 13 lety, a že to byly jamky ty a ty a nějakou historii k tomu. :D

Konopiště, veřejné hřiště. Jamky č.1 v popředí a č.9 v pozadí. Nyní tam stojí nějaké penziony a mezi původních 7 jamek byly doplněné 2 nové místo těchto zrušených.
1676814014859.webp

Tak, super, povedlo se mi, že ani @Tom512 neví. Tak můžu dát další nápovědu :D Pochvala pro @Tereza Harmatová, je vidět, že se opravdu snaží a jde na to velmi dobře. A jak to píšu, tak je vidět, že pravděpodobně koment od Terky pomohl Tomovi, protože ten na to přišel, velká gratulace :)

Správná odpověď je Konopiště, Public course, původní jamky číslo 1 (par 3) a 9 (drivovatelný par 4). Peníze asi vyhráli a tyhle 2 jamky museli ustoupit výstavbě. Bod tedy získává @Tom512

Poznejte hřiště a konkrétní jamku:
IMG_2342.webp

Zkusim Benátky, Dýmač, 5. jamka

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom