Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Hazlov (jaká jamka, fakt netuším - budu ráda, kdo víte, když mi to řeknete :-D). Bod získává @PFP 👏👏👏

Na dobrou noc a případně krásné ráno pro pamětníky = Poznej hřiště a číslo jamky (foceno 2012).
Picture 258.webp

Český Krumlov, 18. jamka

Poznej hřiště a konkrétní jamku:
IMAG0954.webp

Rychlou a správnou odpověď zaslal @Romano :up: Jedná se o Libouchec. Původně to byla jamka č. 5, po úpravě hřiště na 9jamkové se označení změnilo na 8. jamku. :)

Za pondělí jsme poznali na celkem 21 fotografiích zajímavé pohledy na hřiště a jamky. Z toho 4x @JanKostalCZE , 3x @PFP , @Tom512 a @Henry , 2x @Michal17 , 1x @Tereza Harmatová , @macdav , @requo , @Prosa , @TP_79 a @Romano , který je nyní na řadě.

Stav soutěže k 21.2.2023 v 07:00 hod.:

71 b. @Tom512
42 b. @JanKostalCZE
38 b. @Tereza Harmatová
35 b. @Mirek_62
29 b. @hypik
28 b. @Henry
21 b. @Romano
18 b. @ligi
13 b. @ulilee , @Klok
10 b. @mkopcak
9 b. @DJHolmes , @PFP
8 b. @Izanagi , @TP_79
5 b. @requo
4 b. @Kuba
3 b. @Toamo , @alda , @macdav , @Michal17
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Prosa
1 b. @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen , @o_plot , @mfr , @HonzaKulig , @jumbodedek , @kuby97

Dovoluji si využít volnějšího tempa tohoto úterního rána a zdvořile požádat především nové a méně časté soutěžící, aby při zadávání fotografií a vyhodnocování odpovědí užívali s použitím tučného písma již zde zavedené formulace, např.
Poznej hřiště a jamku
Správná odpověď/Správně je ....., vyhrává/výhercem je/bod získává @.....

V souvislé řadě příspěvků to tvoří přirozené oddělovače pro snadnější orientaci a pozdější počítání a vyhodnocení výsledků.
Děkuji.
Jindra, moderátor soutěže

Upraveno:
Aspon se zase ukážete všichni chvíli doma, vyřídíte emaily a tak. Alou do práce. :) Dejme mu chvíli čas. ;)

Možná... já nevím... třeba lidi půjdou po práci taky trénovat na sezónu do indooru místo jen refreshování stránky, kdy se tady objeví nová hádanka. :D To tam bude dneska určitě narváno. :D

... trénovat na sezónu do indooru místo jen refreshování stránky, kdy se tady objeví nová hádanka. :D To tam bude dneska určitě narváno. :D
Já už mám dneska odtrénováno 🤭😂

Tak jsem teď přišla z práce a už netrpělivě vyhlížím další jamku... 👀 Budeme čekat dál @Henry? Jako podle pravidel je to den na čekání, no. Já jen, jestli se dneska vyspím, nebo budu hádat. :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom