Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Podle pravidla 5. je třeba počkat 24 hodin - do dnešních 23:03 h. (vyhlášení vítěze podle poslední fotografie).

Já nechci iniciovat či volat po "ohýbání" pravidel, když dnes jde o první takový případ. @Romano jsem psal dnes v 10 h., ještě mohu požádat někoho, kdo se s ním zná, aby ho znovu kontaktoval. Jinak já také celý den koukám, co se změnilo (resp. nezměnilo), jako všichni ostatní včetně vyhlašovatele soutěže @requo .
Buďme, prosím, trpěliví. Nevíme, co se mohlo stát. Ujišťuji vás, že v dalším podobném případě budu aktivnější a využiji autority, dané mi @requo , k razantnějšímu zásahu do průběhu soutěže, pochopitelně ku prospěchu jejího hladkého a plynulého průběhu.
Jindra

Jen v souvislosti s touto soutěží přemýšlím, zda letos na hřištích budu víc hrát nebo fotit 🙈

Podle pravidla 5. je třeba počkat 24 hodin - do dnešních 23:03 h. (vyhlášení vítěze podle poslední fotografie).

Já nechci iniciovat či volat po "ohýbání" pravidel, když dnes jde o první takový případ. @Romano jsem psal dnes v 10 h., ještě mohu požádat někoho, kdo se s ním zná, aby ho znovu kontaktoval. Jinak já také celý den koukám, co se změnilo (resp. nezměnilo), jako všichni ostatní včetně vyhlašovatele soutěže @requo .
Buďme, prosím, trpěliví. Nevíme, co se mohlo stát. Ujišťuji vás, že v dalším podobném případě budu aktivnější a využiji autority, dané mi @requo , k razantnějšímu zásahu do průběhu soutěže, pochopitelně ku prospěchu jejího hladkého a plynulého průběhu.
Jindra
A co doplňkové pravidlo? Viz pravidla.

A co doplňkové pravidlo? Viz pravidla.
To platí pro případ, že by nikdo nepoznal vloženou fotku do 72 hodin. Nyní je vlákno neaktivní necelých 24 hodin a čekáme na novou hádanku.

Pak využiji návrh ad a) od @requo z 12.2. Cituji:

a) pokud vítěz, který uhodl, nezadá novou hádanku do 24 hodin, může poté vytvořit a zadat novou hádanku první, kdo chce...
b) po X (48) hodinách od vyhlášení může zadávající otevřít druhé kole - tzn. mohou znovu hádat i ti, co již svůj tip poslali

Dávám ke zvážení. Není to nezbytně nutné, spíše pro nějaké extrémní případy. @Henry - pokud by se ti pozdávalo a nevyvolalo to odpor a budeš-li souhlasit, klidně integruj v šíři, jak uznáš za vhodné.

V souladu s pravidlem 5. soutěže vyzývám @Tom512 , aby ve 23 h. zveřejnil další fotografii k poznávání a soutěž tak mohla pokračovat. Děkuji.

Pokud tak @Tom512 neučiní, může zveřejnit další fotografii kdokoliv další a "pošle" tím soutěž dál.

Jindra, moderátor soutěže

Poznejte hřiště v ČR, číslo jamky a napište název golfové série, během které byla fotografie pořízena?
(Fotka byla mírně upravena, jinak by to bylo příliš jednoduché)
IMAG001.webp

Kaskáda kamenná jamka 3 turnaj BMW Golf Cup International

Zatím bez správné odpovědi. Šanci na zisk bodu mají další :)

PS.: Nejedná se o placenou spolupráci se značkou BMW 😂

Pro noční lovce bodů přidávám první nápovědu:
Jedná se o profesionální golfový turnaj. Níže fotka přímo z turnaje:
IMAG1601.webp

Jindra
Omlouvám se všem, že jsem zabrzdil tohle virální vlákno, ale povinnosti mi mimořádně nedovolily zavčas reagovat...
Děkuji za pochopení a věřím, že jsem zejména těm nejúspěšnějším nezpůsobil abstinenční příznaky 😉

Screenshot 2023-02-22 at 0.02.44.webp

Správná odpověď je Dýšina, 13. jamka. Fotka je z turnaje LET Tipsport Golf Masters 2015. Bod získává @Tereza Harmatová :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom