Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
To už bych nebyl mezi živými 😁
Easy Birdie😭
Tam už takto zahraných easy birdie mám několik, dokonce i z 1m 🙈. No je to vlastně takový delší 4PAR než 5PAR. 🤭

… tak můžeš očekávat už jenom hřiště z východní části republiky :p:cool:
Slovenská hřiště nejsou povolena 🤭😂

No jsem na vážkách, ale asi bych uznal i první odpověď, číslo fairwaye tam je.
Ale nechtěl bych být ukamenován.
Mě se samy od sebe občas fotky zrcadlově otáčejí, tak bych vlevo-vpravo neřešil 🤭😂

Správná odpověď je Čertovo břemeno, jamka č. 18. Bod získává @Prosa

Raději jsem ptal na názor ostatních, nicméně je pravda, že jsem chtěl znát hřiště a fairway, což v první odpovědi bylo
Díky, já měl takovou radost, že zase něco poznávám a že jsem první, až jsem se z toho prohodily strany:oops:

Nechám cca 15 minut na případné protesty a pak případně vložím další fotku...

Díky, já měl takovou radost, že zase něco poznávám a že jsem první, až jsem se z toho prohodily strany:oops:

Nechám cca 15 minut na případné protesty a pak případně vložím další fotku...
Myslím, že žádné protesty nebudou.
Když se strany prohodí v soutěži, to je asi celkem jedno, v jiných situacích to už tak v poho být nemusí :D:D:D

Poznej hřiště v ČR a jamku.
IMG_20220418_185829742_HDR.webp

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMG_5156.webp

Golf Radíkov, jamka 3

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom