Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli kvůli této tvé zbytečné poznámce přijdu o tento vydřený bod, tak můžeš očekávat už jenom hřiště z východní části republikyNa směry se nikdo neptal
Tam už takto zahraných easy birdie mám několik, dokonce i z 1m . No je to vlastně takový delší 4PAR než 5PAR.To už bych nebyl mezi živými
Easy Birdie
Neuznal jsi mi akademii. Jsme si kvit.Jestli kvůli této tvé zbytečné poznámce přijdu o tento vydřený bod, tak můžeš očekávat už jenom hřiště z východní části republiky
Slovenská hřiště nejsou povolena… tak můžeš očekávat už jenom hřiště z východní části republiky
Mě se samy od sebe občas fotky zrcadlově otáčejí, tak bych vlevo-vpravo neřešilNo jsem na vážkách, ale asi bych uznal i první odpověď, číslo fairwaye tam je.
Ale nechtěl bych být ukamenován.
Díky, já měl takovou radost, že zase něco poznávám a že jsem první, až jsem se z toho prohodily strany
Myslím, že žádné protesty nebudou.Díky, já měl takovou radost, že zase něco poznávám a že jsem první, až jsem se z toho prohodily strany
Nechám cca 15 minut na případné protesty a pak případně vložím další fotku...