Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Čeladná, Old Course č. 18

Jeste tucne 😂

Správná odpověď je Čeladná Old Course, jamka 18. Bod získává @Mirek_62

Nechci se nějak vytahovat ;) , ale Peťulka tam zahrál turnajového ígloše :D Prvního a nejspíš posledního :(
jj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostřed
moc takových jamek, kde má po dvou slušných ránách i obyčejný člověk na eagle šanci není.
MĚLI BY FLÁKNOUT PŘED GREEN ASPOŇ DVA BUNKERY:mad:

jj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostřed
moc takových jamek, kde má po dvou slušných ránách i obyčejný člověk na eagle šanci není.
MĚLI BY FLÁKNOUT PŘED GREEN ASPOŇ DVA BUNKERY:mad:
Stačí, když fouká proti ;) a až dorostou ty stromy uprostřed ferveje a nebudou mezi nimi sekat trávu, tak už to tak easy nebude.
Ta vrba ničemu nevadila, hraje se přes stromy vpravo 🤭

Tak jsem konečně dodělal práci v Photoshopu

Takže Poznejte hřiště a grýny

IMG_8366.webp

Česká Lípa 7, bude se hrát 3. rána :)
Ještě se vrátím k tý sedmičce:
Je fakt, že jsem tam zatím nehrál ve skupině třeba s profíkem, ale zatím nikdo neměl šanci, jít druhou na green. To by bylo fakt hustý, kdyby se to někomu povedlo!
Mirek možná o někom ví?:devil:

Stačí, když fouká proti ;) a až dorostou ty stromy uprostřed ferveje a nebudou mezi nimi sekat trávu, tak už to tak easy nebude.
Ta vrba ničemu nevadila, hraje se přes stromy vpravo 🤭
Kdo hraje nízký fade, musí středem!:D

Ještě se vrátím k tý sedmičce:
Je fakt, že jsem tam zatím nehrál ve skupině třeba s profíkem, ale zatím nikdo neměl šanci, jít druhou na green. To by bylo fakt hustý, kdyby se to někomu povedlo!
Mirek možná o někom ví?:devil:
Nevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90m 🤭
Ale mlaďasové končí druhou tak 20-30m před grýnem, takže při příznivém větru se tam asi dostat dá 🤔

Česká Lípa, grýny 9 a 18, putting a část chipping grýnu

Nevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90m 🤭
Ale mlaďasové končí druhou tak 20-30m před grýnem, takže při příznivém větru se tam asi dostat dá 🤔
JJ když fouká na tři hole, je tvrdá, betonová fw, takže tak 50 m. doběh a nikdo se zrovna nedívá:up:, že jsem měl dva super kontakty s míčkem, jaké jsem zažil poprvé v životě a nikdy už se to opakovat nebude:rolleyes:

Správná odpověď Česká Lípa, grýny 9 a 18, putting a chipping grýn (část)
Bod získává @Tom512
- to jsem opravdu nečekal 😂

Správná odpověď Česká Lípa, grýny 9 a 18, putting a chipping grýn (část)
Bod získává @Tom512
- to jsem opravdu nečekal 😂
a co ten zbytek co je tam vidět...:( zklamal jsi mne Miroslave ;)

a co ten zbytek co je tam vidět...:( zklamal jsi mne Miroslave ;)
Úkol zněl jasně - muž s hnědou brašnou nesmí projít. :p

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom