Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nojo, ona nebyla tučněVzdyt uz je tu pred 10 minutama
jj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostředNechci se nějak vytahovat , ale Peťulka tam zahrál turnajového ígloše Prvního a nejspíš posledního
Stačí, když fouká proti a až dorostou ty stromy uprostřed ferveje a nebudou mezi nimi sekat trávu, tak už to tak easy nebude.jj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostřed
moc takových jamek, kde má po dvou slušných ránách i obyčejný člověk na eagle šanci není.
MĚLI BY FLÁKNOUT PŘED GREEN ASPOŇ DVA BUNKERY
Ještě se vrátím k tý sedmičce:Česká Lípa 7, bude se hrát 3. rána
Nevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90mJeště se vrátím k tý sedmičce:
Je fakt, že jsem tam zatím nehrál ve skupině třeba s profíkem, ale zatím nikdo neměl šanci, jít druhou na green. To by bylo fakt hustý, kdyby se to někomu povedlo!
Mirek možná o někom ví?
9 green,10 odpaliště,18 green, drivink,chipink,patink,klubovna ,parkoviště a to vše v Česká Lípa
JJ když fouká na tři hole, je tvrdá, betonová fw, takže tak 50 m. doběh a nikdo se zrovna nedívá, že jsem měl dva super kontakty s míčkem, jaké jsem zažil poprvé v životě a nikdy už se to opakovat nebudeNevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90m
Ale mlaďasové končí druhou tak 20-30m před grýnem, takže při příznivém větru se tam asi dostat dá
ten kousek nad patinkem je čipink ne ?Chipping je dál, nemáš šanci
a co ten zbytek co je tam vidět... zklamal jsi mne Miroslave
Úkol zněl jasně - muž s hnědou brašnou nesmí projít.a co ten zbytek co je tam vidět... zklamal jsi mne Miroslave