Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nojo, ona nebyla tučněVzdyt uz je tu pred 10 minutama![]()
jj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostředNechci se nějak vytahovat, ale Peťulka tam zahrál turnajového ígloše
Prvního a nejspíš posledního
![]()
Stačí, když fouká protijj je to birdie jamka, zvlášť když pokáceli tu vrbu uprostřed
moc takových jamek, kde má po dvou slušných ránách i obyčejný člověk na eagle šanci není.
MĚLI BY FLÁKNOUT PŘED GREEN ASPOŇ DVA BUNKERY![]()
Ještě se vrátím k tý sedmičce:Česká Lípa 7, bude se hrát 3. rána![]()
Nevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90mJeště se vrátím k tý sedmičce:
Je fakt, že jsem tam zatím nehrál ve skupině třeba s profíkem, ale zatím nikdo neměl šanci, jít druhou na green. To by bylo fakt hustý, kdyby se to někomu povedlo!
Mirek možná o někom ví?![]()
9 green,10 odpaliště,18 green, drivink,chipink,patink,klubovna ,parkoviště a to vše v Česká Lípa
JJ když fouká na tři hole, je tvrdá, betonová fw, takže tak 50 m. doběh a nikdo se zrovna nedíváNevím, ale já na ní eagle mám - hole out z 90m
Ale mlaďasové končí druhou tak 20-30m před grýnem, takže při příznivém větru se tam asi dostat dá![]()
ten kousek nad patinkem je čipink ne ?Chipping je dál, nemáš šanci![]()
a co ten zbytek co je tam vidět...
Úkol zněl jasně - muž s hnědou brašnou nesmí projít.a co ten zbytek co je tam vidět...zklamal jsi mne Miroslave
![]()