Mirku dávej pozor. Než sem začneš ládovat Kácov, přečti si pravidla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirku dávej pozor. Než sem začneš ládovat Kácov, přečti si pravidla
Nějak mi uniklo pravidlo 5.Mirku dávej pozor. Než sem začneš ládovat Kácov, přečti si pravidla
Brno Autodrom. Původně jamka č. 7. Po změnách na hřišti je to jamka č. 2.
Brno Autodrom. Původně jamka č. 7. Po změnách na hřišti je to jamka č. 2.
tam jsem hrál jeden ze svých prvních turnajů rok 2007. Ale vůbec jsem to nepoznal.Brno Autodrom. Původně jamka č. 7. Po změnách na hřišti je to jamka č. 2.
Trhový Štěpánov to není.Není to Trhový Štěpánov ?? Jamka nevím.
Akademie Cihelny, jamka 8?Trhový Štěpánov to není.
Je vidět,že jsi hrál všude a máš pamatováka TomeBrno Autodrom. Původně jamka č. 7. Po změnách na hřišti je to jamka č. 2.
Nova Amerika, Woodland, 9. jamka?
Mladé Buky, odpaliště jamky č. 11?
Omlouvám se, ano. Správná odpověď je Nová Amerika, Woodland, 9. jamka - výhercem je @JanKostalCZE . Pro ty, co si už tohle hřiště nezahrají, šlo o jednu z nejtěžších devítek v ČR vůbec a osobně si myslím, že i nejkrásnějších. Jamka č.7 byla exkluzivní reklamou na golf - v podstatě nekonečný PAR 5 (dohledal jsem jen bílá odpaliště, ale dobře si pamatuju, že tam byla i černá ještě o dalších 50 m dál) s FW tak širokou, že by na ni bez problémů přistála 747ka. A stejně jsem se na ni nevešel:-D.
Podle bezchybného povrchu jamkoviště bych prubnul Albatross nebo Oaks, ale mate mě ten tmavej písek v bunkeru:-DPoznej ČR hřiště
Zobrazit přílohu 33850