Nene, 1ka nemá takovejhle hustej rough a vpravo směrem k odpališti je silnice, ne les...Botanika, jednička? Akorát nikdy si nepamatuji, že by to tam bylo tak krásně šťavnatě zelené...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nene, 1ka nemá takovejhle hustej rough a vpravo směrem k odpališti je silnice, ne les...Botanika, jednička? Akorát nikdy si nepamatuji, že by to tam bylo tak krásně šťavnatě zelené...
Nene, 1ka nemá takovejhle hustej rough a vpravo směrem k odpališti je silnice, ne les...
@JanKostalCZE hraje dlouho, třeba je to fotka z období, kdy ještě Botanika aspirovala na PGA a bylo to krapet užší. :-D Ale asi máš pravdu, i když si myslím, že z grýnu jedničky v plném květu z tohohle úhlu by ta silnice nebyla vidět.
Tak jaká jamka se teď vlastně hádá?
Poznej ČR hřiště
Zobrazit přílohu 33850
Ty voe ty napovidas jak Sheldon. Zkus spis geograficke priblizeni…Koukam, ze ani to nepomohlo, 2. napoveda: hrista me mene nez 18 jamek
Tipnul bych, že to nemá ani 9 jamekTy voe ty napovidas jak Sheldon. Zkus spis geograficke priblizeni…
jak si prejes, je nekde v teto oblastiTy voe ty napovidas jak Sheldon. Zkus spis geograficke priblizeni…
HB to neni, ale jsi blizko foceno bylo 6.6.2020Havlíčkův brod, sice to podle fotky z map nesedí, ale nic jiného nevidím. Taky je otázka, kdy to bylo foceno.
Zkusím Hrádek u Nechanic?jak si prejes, je nekde v teto oblasti
Zobrazit přílohu 33854
Vždyť v okolí nic není, ještě mě v tom vymezeném prostoru napdá Svratka, ale podle mapy se mi ten profil jamky nezdá. I když, kdo ví.HB to neni, ale jsi blizko foceno bylo 6.6.2020
Ještě jsou tam Hamry, ale to mi to nepřipomíná…Vždyť v okolí nic není, ještě mě v tom vymezeném prostoru napdá Svratka, ale podle mapy se mi ten profil jamky nezdá. I když, kdo ví.
Když on ten Hrádek není v tom vymezeném prostoru Ale já tuhle část neznám, takže jsem dost v ......Ještě jsou tam Hamry, ale to mi to nepřipomíná…