Protože se jamka nehádala?... nespletla jamky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Protože se jamka nehádala?... nespletla jamky.
Jo, přesně tak.Protože se jamka nehádala?
Já mám ještě 2 hezký fotky, co bych chtěla dát, ale ty už asi nestihnu dát během dneška. Možná po soutěži.Byl tak o 5s rychlejší
A to mám přitom připravenou krásnou fotku bez potřeby určovat jamku, přesně něco pro tebe
Musím bránit pozici před @Henry i když "květinový" ceremoniál pro TOP 6 mne nejspíš neminePřeklad pro ostatní:
"Soutěž pro nás skončila, teď už je to jen mezi @Tereza Harmatová a @Mirek_62, max. ještě @Tom512"
No, teď se ještě pár hodin budu snažit, ale pak bych chtěla jít zas na trénink. Byť je poslední den soutěže. Na týhle stránce jsem furt. A po 14 denní chlapské rýmičce bych si měla zas zlepšit techniku a fyzičku. Nepřijdu si na sezónu připravená. Vůbec.Překlad pro ostatní:
"Soutěž pro nás skončila, teď už je to jen mezi @Tereza Harmatová a @Mirek_62, max. ještě @Tom512"
To je jedno, jestli připravená nebo ne - golf je vždycky jak na houpačce... Nepřijdu si na sezónu připravená. Vůbec.
To je pravda, jen bez práce nejsou koláče. A já ráda makám, a pokud přijde odměna, fajn, pokud ne, stane se, ale udělala jsem proto maximum tím, že jsem na sobě pracovala. Na podzim dlouhá rekonvalescence a pak dvakrát delší "rýmička" po novém roce. Nejsem připravená. Tak snad to nebude taková hrúza, abych svou hrou otravovala ostatní.To je jedno, jestli připravená nebo ne - golf je vždycky jak na houpačce
Pro získání bodu by to chtělo i jamkuNestačilo by hřiště?