- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Z rychlosti se dělaj chyby. Ale tak jsem první se špatnou odpovědí.ALBATROSS 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Z rychlosti se dělaj chyby. Ale tak jsem první se špatnou odpovědí.ALBATROSS 3
Honzo, pro tebe o půlnoci. Klidně běž spát.
Jinak jsem to chápala, že až za 26 hodin. Ale klidně to ukončeme dřív. Od tý doby, kdy se to oznámilo, že bude konec, je to na nervyyy.Honzo, pro tebe o půlnoci. Klidně běž spát.
jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohratHonzo, pro tebe o půlnoci. Klidně běž spát.
To bude zase leteckých fotekjestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat
V neděli? Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat
Tak jestli tu bude @Tom512 tak je stejně jedno, že tu nebudete vy dvaV neděli? Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.
Držím palce se zkouškou.
Ty jo, oni na Kotlině točí 18°?… a potom rychlou osmnáctku