Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
@Henry je konec dnes o pulnoci nebo az za 26 hodin?

Honzo, pro tebe o půlnoci. 😃😃😃 Klidně běž spát.
jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat :)

jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat :)
V neděli? :oops: Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.
Držím palce se zkouškou.💪

Konec soutěže je zítra ve 24:00 h., t.j. o půlnoci z neděle na pondělí , tedy ještě za asi 26 hodin.

Upraveno:
V neděli? :oops: Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.
Držím palce se zkouškou.💪
Tak jestli tu bude @Tom512 tak je stejně jedno, že tu nebudete vy dva 🤭

Za sobotu z 10-ti přidělených bodů získali @JanKostalCZE 3, @Tom512 a @bpetr po 2 a @ligi , @DJHolmes a @Tereza Harmatová po 1 bodu.

Stav soutěže k 12.3.2023 v 06:30 hod.:

132 b. @Tom512
78 b. @Tereza Harmatová
76 b. @JanKostalCZE
58 b. @Mirek_62
54 b. @Henry
33 b. @hypik
30 b. @Romano
28 b. @Klok
27 b. @ulilee
24 b. @ligi
17 b. @TP_79
16 b. @DJHolmes
10 b. @mkopcak , @PFP
8 b. @Izanagi
7 b. @requo
5 b. @alda , @Prosa , @bpetr
4 b. @Kuba , @macdav , @zdarovka
3 b. @Toamo , @Michal17
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet , @o_plot , @HonzaKulig , @Dana , @Petr
1 b. @Mišák , @Marek90 , @R.U. Terwilliger , @mfr , @jumbodedek , @Pepíto , @bbv

Konec soutěže je dnes ve 24:00 h., t.j. o půlnoci z neděle na pondělí.
Poslední fotografii, vloženou před tímto termínem, bude možno poznávat i potom, aby mohl být přidělen poslední soutěžní bod.

Upraveno:
Když jsem ve 2 hod vstával, těšil jsem se, že si u snídaně a kávy prohlédnu další sadu překrásných fotografií. Zklamali jste mne :( Tak se polepšete přes den. Jedu na Kotlinu potrénovat na drajvink a potom rychlou osmnáctku :D

Od večera je na řadě bpetr. Nad ránem jsem ho SZ vyzval, aby vložil další fotografii nebo přenesl právo pokračovat na někoho jiného. Víc teď nemohu udělat.

Poznejte ČR hřiště
IMG_9423 2.webp

Jooo, konečně jsem si nespletla Forest s Meadowsem, nebyla pomalá a nespletla jamky. 😃 🙈

Tak se připravte, bude to na rychlost.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom