Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a u jakého greenu stojí fotograf

IMG_20150702_215003_HDR.webp

Slapy, jamka 9

Správná odpověď je Slapy, jamka č. 9. Bod získává @Tom512 🎉

Věděl jsem, že to bude jednoduché, ale říkal jsem si, že ta tma by to mohla trochu ztížit. Mýlil jsem se, opět 🤦‍♂️🤦‍♂️

Na jakém hřišti stojí tato klubovna:
IMG_0677.webp

Správná odpověď jsou Hodkovičky, jamka č. 2. Tak, že to uhádne a získá @Mirek_62 jsem čekala spíš u jiných jamek, tohle jsem tipovala na 3 jiné hráče. Tipovala jsem, že je to na rychlost a ne, že to tolik potrápí.

Správná odpověď jsou Hodkovičky, jamka č. 2. Tak, že to uhádne a získá @Mirek_62 jsem čekala spíš u jiných jamek, tohle jsem tipovala na 3 jiné hráče. Tipovala jsem, že je to na rychlost a ne, že to tolik potrápí.
A já ji hrál jen 1x vloni 🤭

Takže jedna fotka na rychlost pro Terezu, když si plete jamky

Poznej hřiště v ČR, značku hole, typ (označení) gripu a jeho barevnou kombinaci 🤔🤭

E63D00ED-C7BC-4E7C-9FD5-0A6BFF2C8A9D.webp

Tohle nedám. Jen jsem poznala Mizuno. Asi? Já ještě nebyla na fittingu, hraju s tím, co mi kdo strčí do ruky. 😃 Tomuhle nerozumím, gripům vůbec, tak to můžu v klidu vzdát. 😃
P. S. Pořád jsem nepřišla ani na to, jak se jmenuje značka mých aktuálních želez. Můžu mít bezejmená železa? 😃😃😃

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom