Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Ha, vím! :))

Alfrédov, 4j.

Nesnáším tu jamku. Jestli je to teda ona. :-D 3 par.
@requo , BINGO!!!

FYI: Já na ní taky nebývám moc úspěšný, ale tohle byla výjimka. Proto taky vznikla fotka, když už jsem se trefil, viz foto. Normálně na golfu moc nefotím...

20150508_101844.webp

Tak, vykopávám novou hádanku:

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku (7.2020)

IMG_5731.webp

Golf Hazlov, 5. jamka

Správná odpověď je hřiště Házlov - Františkovi Lázne, jamka č. 5 - výhercem je @mkopcak :)

---

Moc pěkná jamka tohle byla, resp. když jsem ji hrál, tak ne, ale díky tomu suchému stromu my utkvěla v paměti. Pak teda i ten jeden němec, jak si přikopával míček na grýnu k jamce, když se jeho parťáci ve flajtu nekoukali. :-)

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku (4/2015)

IMG_7810.webp

Správná odpověď je hřiště Podbořánky, jamka č. 6 - výhercem je @JanKostalCZE :)
To je absolutně nefér. @JanKostalCZE má všechna hřiště v ČR objetá, jako mladej kluk si to všechno pamatuje a ještě navíc si to lítá zkontrolovat z ptačí perspektivy!!! 🤣🤣🤣

Tomu se nedá konkurovat. Gratulace a bledá závist ... PF :up::up::up:

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku (5/2015)

IMG_7915.webp

Správná odpověď je hřiště Malevil, jamka č.6 - výhercem je @Mirek_62 :-)

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku

FB75E2F1-F49C-4BFB-BBBC-56D119F8BCFA.webp

Správná odpověď: hřiště Janov, jamka č. 7 ( v době pořízení fotky č. 3)
Vítěz: @ulilee

P.S. Jinak Honzík zahrál z této pozice PAR 😉

Chtěl bych poděkovat Michalovi @requo za krásnou soutěž,kterou se vší radostí sleduji :up:Je neskutečné,kolik z vás kamarádů je neustále na netu :D.Sotva tam dáte fotečku jamky,do maximálně pěti minut je tam správná odpověď. Jen když tam pan @JanKostalCZE dal fotku ...bohužel si nepamatuji to hřiště,trvalo vám to déle. Obdivuji ty nejvíce sečtělé golfisty @JanKostalCZE, @Tom512, @mkopcak a další,kteří dokáží během minut dát správnou odpověď. Takže vám všem držím palce v tomto překrásném soutěžení ;)

Chtěl bych poděkovat Michalovi @requo za krásnou soutěž,kterou se vší radostí sleduji :up:Je neskutečné,kolik z vás kamarádů je neustále na netu :D.Sotva tam dáte fotečku jamky,do maximálně pěti minut je tam správná odpověď. Jen když tam pan @JanKostalCZE dal fotku ...bohužel si nepamatuji to hřiště,trvalo vám to déle. Obdivuji ty nejvíce sečtělé golfisty @JanKostalCZE, @Tom512, @mkopcak a další,kteří dokáží během minut dát správnou odpověď. Takže vám všem držím palce v tomto překrásném soutěžení ;)
jj, souhlas, je to super. Chtel jsem se zucastnit, bohuzel jsem nepoznal ani Podboranky jamku kterou jsem vickrat hral. Takze jak rika klasik:
"Myslel jsem, že budu všechno zpovzdálí pozorovat a v pravou chvíli se do věci vložím. Teď mi nezbývá, než abych všechno jen zpovzdálí pozoroval. A víte, že to taky není špatný?" :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom