Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště v ČR i jamku

Přílohy

• foto6.webp
    foto6.webp
    32,2 KB · Zobrazení: 123
Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku
C3DD58E1-40B6-4380-8FE4-B4774387623E.webp

Konopiste d'Este 9.jamka
Správná odpověď Konopiště dEste 9. jamka, výhercem je @PFP :)

Tak něco těžšího, tedy snad...... Fotka je z 2007 a možná už to teď vypadá trochu jinak. Přes vodu nebo těsně vedle ní se hraje v její úzké části (vlevo dole na fotce) a nestandardně je větší nebezpečí z červených. Jamka je vlevo mimo záběr;).
DSCF3645.webp

Tak něco těžšího, tedy snad...... Fotka je z 2007 a možná už to teď vypadá trochu jinak. Přes vodu nebo těsně vedle ní se hraje v její úzké části (vlevo dole na fotce) a nestandardně je větší nebezpečí z červených. Jamka je vlevo mimo záběr;).Zobrazit přílohu 33899
Podbořánky, 8.j.?

• To mě mrzí...
Reactions: PFP
Myslel jsem, že je to Molitorov, jamka 8. Ale to by mezitím tu vodu museli zasypat.:)

• To mě mrzí...
Reactions: PFP
Nojo no Míro.Jsem to ale hňup já Kotliňák :D:D Bohužel já to z červených odpališť nepoznám :D:D Ale podle velikosti stromů,je ta fotka starší?
Fotka z r. 2015 ;)

Správná odpověď: Radíkov, jamka 4, boduje @Henry - skvěle!
A tu je odkaz: https://www.golf-radikov.cz/cz/m/plan-hriste/

Tak teď to máte pánové podobně jako minule.... @DJHolmes skoro správně vůči dnešnímu stavu číslování jamek, ale jinak taky klobouk dolů.
@DJHolmes , pokud jsi si naprosto jistý, že byly jamky přečíslovány (a byla to v roce 2007 5ka), tak se ozvi - je to už přece jen dost dávno, co jsem tam byl a tuhle fotku udělal, a rozhodně si to nepamatuju přesně.

Správná odpověď: Radíkov, jamka 4, boduje @Henry - skvěle!
A tu je odkaz: https://www.golf-radikov.cz/cz/m/plan-hriste/

Tak teď to máte pánové podobně jako minule.... @DJHolmes skoro správně vůči dnešnímu stavu číslování jamek, ale jinak taky klobouk dolů.
@DJHolmes , pokud jsi si naprosto jistý, že byly jamky přečíslovány (a byla to v roce 2007 5ka), tak se ozvi - je to už přece jen dost dávno, co jsem tam byl a tuhle fotku udělal, a rozhodně si to nepamatuju přesně.
Jo pardon. Fakt č.4

když oni to nemají na novém plánu očíslované :eek:

Poznej hřiště v ČR i jamku - na dobu po obědě neco jednoduchého.

Přílohy

• foto666.webp
    foto666.webp
    166,3 KB · Zobrazení: 113
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom