Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosečné 4?Poznej hřiště v ČR i jamku
Búřov, 4. jamka?Poznej hřiště v ČR i jamku
Konopiste d'Este 9.jamkaPoznej ČR hřiště i konkrétní jamku
Zobrazit přílohu 33898
Nojo no Míro.Jsem to ale hňup já Kotliňák Bohužel já to z červených odpališť nepoznám Ale podle velikosti stromů,je ta fotka starší?
Podbořánky, 8.j.?Tak něco těžšího, tedy snad...... Fotka je z 2007 a možná už to teď vypadá trochu jinak. Přes vodu nebo těsně vedle ní se hraje v její úzké části (vlevo dole na fotce) a nestandardně je větší nebezpečí z červených. Jamka je vlevo mimo záběr.Zobrazit přílohu 33899
Fotka z r. 2015Nojo no Míro.Jsem to ale hňup já Kotliňák Bohužel já to z červených odpališť nepoznám Ale podle velikosti stromů,je ta fotka starší?
Když Radíkov, tak spíš jamka č. 4.Radíkov č.5 2007 jsem tam byl
tehy to byla 6 a teď dle plánu 5Když Radíkov, tak spíš jamka č. 4.
Jo pardon. Fakt č.4Správná odpověď: Radíkov, jamka 4, boduje @Henry - skvěle!
A tu je odkaz: https://www.golf-radikov.cz/cz/m/plan-hriste/
Tak teď to máte pánové podobně jako minule.... @DJHolmes skoro správně vůči dnešnímu stavu číslování jamek, ale jinak taky klobouk dolů.
@DJHolmes , pokud jsi si naprosto jistý, že byly jamky přečíslovány (a byla to v roce 2007 5ka), tak se ozvi - je to už přece jen dost dávno, co jsem tam byl a tuhle fotku udělal, a rozhodně si to nepamatuju přesně.