Kácov, devítka River, grýny 2,3 a 5.Poznej ČR hřiště i konkrétní jamky, pro úplnou odpověď čísla všech greenu na fotce Zobrazit přílohu 33860
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kácov, devítka River, grýny 2,3 a 5.Poznej ČR hřiště i konkrétní jamky, pro úplnou odpověď čísla všech greenu na fotce Zobrazit přílohu 33860
PANORAMA KÁCOV - 9-ka RIVER , greeny 2 +3 + 5 = doufám, že se nepletu, ale jelikož svým tlačítkovým telefonem na golfu nefotím, tak nechávám slovo stále Jan KošťálPoznej ČR hřiště i konkrétní jamky, pro úplnou odpověď čísla všech greenu na fotce Zobrazit přílohu 33860
Když jsem psal odpověď, tak mi to neukazovalo předchozí dvě komunkace = teď vidím, že jsem odpovídal na již uhodnuté (asi nějakej šotek), tak se omluvámPANORAMA KÁCOV - 9-ka RIVER , greeny 2 +3 + 5 = doufám, že se nepletu, ale jelikož svým tlačítkovým telefonem na golfu nefotím, tak nechávám slovo stále Jan Košťál
Se tam musím podívat. Ještě pamatuju jedničku značně vpravo. (květen 2021)Háje, po přečíslování jamka č. 1
Janov, 2. jamka (původně 7)?
Harrachov 3Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku
Zobrazit přílohu 33865
Správná odpověď je hřiště Harrachov, jamka č. 3 - výhercem je @JanKostalCZEHarrachov 3
mínus 2Za uhodnutí hráče je kolik bodů?
Neříkej, že ho znáš.Za uhodnutí hráče je kolik bodů?