Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Hlásím dva golfové pobytníky a tudíž obsazený dvoulůžák
HonzaS (fee ano, tým ne nutně, ale když vidím počty registrovaných, tak dojde i na nás nesmělé )
MartinaX (fee ano, tým ne)
Tak při dnešním tréninku, kdy jsem zjistil, že mi to na golfu fakt sluší, jsem se rozhodl ohlásit kandidaturu na post kapitána týmu Čechy! Jako přirození autority dokážu podržet, motivovat i bez problémů problémy řešit. Asi bych měl něco slíbit ale já ze zásady neslibuji takže nic... Mé volební číslo je 014. [emoji311]
Tak při dnešním tréninku, kdy jsem zjistil, že mi to na golfu fakt sluší, jsem se rozh, motivovat i bez problémů problémy řešit. Asi bych měl něco slíbit ale já ze zásady neslibuji takže nic... Mé volební číslo je 014. [emoji311]
Tak při dnešním tréninku, kdy jsem zjistil, že mi to na golfu fakt sluší, jsem se rozhodl ohlásit kandidaturu na post kapitána týmu Čechy! Jako přirození autority dokážu podržet, motivovat i bez problémů problémy řešit. Asi bych měl něco slíbit ale já ze zásady neslibuji takže nic... Mé volební číslo je 014. [emoji311]