- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý...
http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/pardubicky/pardubice-300/ snad to nezmenejNeni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý...
Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy
To máš od Moraváků, ne?Zobrazit přílohu 2848 Doufam, ze tihle se myli....
Ted to prave vykoupil Morava team.Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy
Nemuzes brat kuneticka hora, to je brane nahore na horeZobrazit přílohu 2848 Doufam, ze tihle se myli....
My jdem s @ati 13:30, takze tak na trojce jsme vam v patach
Ja vas zchecknu a rozdam pokynyCtyrka je myslim 3par, takze tam se prikrcime a pustime vas
Nebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčkuJa vas zchecknu a rozdam pokyny
Budes nas popohanet driverem....Ja vas zchecknu a rozdam pokyny
To ani nezkousejteNebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčku
Zkoušela jsem taky něco milého napsat, ale nějak mě neposlouchá Xperie. Tak aspoň,že se těším, na vas všechny čtyři v pátek.Budes nas popohanet driverem....
To nebude treba, ja funguju na vlidna sluvka
Hele já bych asi šla...víkend mám zazděný, máme rodinnou akci, ale pátek bych mohla dát....
Já tomu uvěřím, až tam přijedemeByla by to nádhera, ale uvěřím tomu, až když to budou takhle předpovídat ve čtvrtek odpo