Ano, napsal jsi to první, nová aplikace KB je za trest. Ale on celkově ten přechod byl za trest.Možná jim to dělala stejná firma jako Komerční Bance, tam ten "upgrade" taky stojí totálně za![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, napsal jsi to první, nová aplikace KB je za trest. Ale on celkově ten přechod byl za trest.Možná jim to dělala stejná firma jako Komerční Bance, tam ten "upgrade" taky stojí totálně za![]()
1) vždyť přece informovali, že vydají novou aplikaci, takže chyby té současné už nemá smysl řešit
2) nemám používat portál, ale aplikaci
Bude také funkce na kontrolu zbývajících míčů?Týčko nově umožňuje nákup driving míčů a online rezervaci tréninků přímo v app…
Zobrazit přílohu 47848Zobrazit přílohu 47849Zobrazit přílohu 47850
Mělo by být součastí této aktualizace, mrkni zda to tam vidíš…Bude také funkce na kontrolu zbývajících míčů?
Zeptám se hodně blbě, ale zkusil jsi to víckrát? Mě takhle automat taky občas pošle do háje, ale při troše domlouvání nakonec sype. Nicméně já mám členství, ne jen čistě Týčko, což může být samozřejmě rozdíl.Tak jsem zkusil dnes QR kód a výdej mě asi nezná... Čip naštěstí pořád mám.
S @4listek vyřešeno. Problém na trase Týčko - Hořehledy, z nějakého důvodu vznikají občasně duplicitní účty a ty pak hlásí chybu. Řeším to a omlouvám se, čipy fungují bez potíží...Zeptám se hodně blbě, ale zkusil jsi to víckrát? Mě takhle automat taky občas pošle do háje, ale při troše domlouvání nakonec sype. Nicméně já mám členství, ne jen čistě Týčko, což může být samozřejmě rozdíl.