Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Rezervace hry v ČR - Teetime, Týčko...

Pan Boleslav mi po upozornění na pár zásadních chyb, zaslaných na support napsal, že
1) vždyť přece informovali, že vydají novou aplikaci, takže chyby té současné už nemá smysl řešit
2) nemám používat portál, ale aplikaci
Fakt, že dostal několik screenshotů z nejnovější verze 3.0.0., všechny z telefonu, zcela ignoroval, takže zasílat chyby na support zjevně nemá smysl.

1) vždyť přece informovali, že vydají novou aplikaci, takže chyby té současné už nemá smysl řešit
2) nemám používat portál, ale aplikaci

Jako u nějakého free funky počinu - ne moc dobrá odpověď, ale plus minus ok, každého soukr boj. :) Ale komerčně - bejt hřiště, které u nich si tu službu pro své zákazníky objednává... no, panečku, potěš koště. :)

Ted novy update a vse je zpet pri starem. :):)
Instaluj nez to smazou :):):):):)

Ted novy update a vse je zpet pri starem. :):)
Instaluj nez to smazou :):):):):)

Hm... tak jen aby ten "původní" fungoval i nadále. To je dobrý chaos. :)

To teda... za mě budu za nativní aplikaci rád... Nákup drivingových míčků na některých hřištích je pohodlný, stejně tak možnost samo-odbavení.

@requo ?!🤔

IMG_8427.webp

Bude také funkce na kontrolu zbývajících míčů?
Mělo by být součastí této aktualizace, mrkni zda to tam vidíš…

Já se nejdříve musím přijít sesynchronizovat 🙋🤞🍀😀

Přílohy

• Screenshot_2025-02-06-22-07-19-208_cz.tycko.tycko.webp
    Screenshot_2025-02-06-22-07-19-208_cz.tycko.tycko.webp
    32,7 KB · Zobrazení: 28
Tak jsem zkusil dnes QR kód a výdej mě asi nezná... Čip naštěstí pořád mám.
Zeptám se hodně blbě, ale zkusil jsi to víckrát? Mě takhle automat taky občas pošle do háje, ale při troše domlouvání nakonec sype. Nicméně já mám členství, ne jen čistě Týčko, což může být samozřejmě rozdíl.

Zeptám se hodně blbě, ale zkusil jsi to víckrát? Mě takhle automat taky občas pošle do háje, ale při troše domlouvání nakonec sype. Nicméně já mám členství, ne jen čistě Týčko, což může být samozřejmě rozdíl.
S @4listek vyřešeno. Problém na trase Týčko - Hořehledy, z nějakého důvodu vznikají občasně duplicitní účty a ty pak hlásí chybu. Řeším to a omlouvám se, čipy fungují bez potíží...

Nový portál TeeTime (https://teetime.cz/) je po mnoha měsících (letech?) a velkém vábení na světě…Najde někdo nějakou inovaci nebo změnu?

@mkopcak: Pro mě je to velké zklamání a poměrně nepříjemné sledování odchodu/kvalitativního úpadku bývalého golfového "vládce", který mnohé v českém golfu dokázal i díky svému praktickému monopolu v přímém přenosu. A je mi z toho smutno.

No a to jak vypadá web, to je poměrně dneska diskutabilní a subjektivní. Ale pokud u zaběhnuté fa, která na vývoj má/měla finanční prostředky - tzn. není to show nějakého jednoho nadšence webu po večerech, měla by mít velkou praxi, nasadí do produkce web, který má na titulce půlku textů v češtině, půlku v angličtině (patička - Customer Support, Quick links, Fields...), při letmém klikání po hřištích "Rezervovat hru" (butony pod hřišťmi na titulce) mě mrsknou na podrobnou stránku k hřišti, kde aktuálně nemohu nic dělat a ani se nedozvím, jestli otevřeno/zavřeno (nebo to nevidím). Filtrování hřišť - kde v roletce sice u cenové hladiny vidím Kč, ale pak vidím dolary v nastaveném filtru... Takhle nějak vypadají v praxi nasazené koupené šablony wordpressu během několika hodin. :) Což mi osobně nevadí, ale pak nechápu., co tam tak dlouho na tom dělají. A důvěru to dle mého moc nevzbuzuje - zvlášť když mám se tam registrovat a něco přes to objednávat.

Tak si asi na další shlédnutí tam počkám, až na ten duben, až ho budu skutečně potřebovat... pokud ho budu vůbec potřebovat.

Mi to taky připadá jako přes noc narychlo upravená šablona. A to míchání s angličtinou mi vysloveně vadí.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom