Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Rezervace hry v ČR - Teetime, Týčko...

@mkopcak: Pro mě je to velké zklamání a poměrně nepříjemné sledování odchodu/kvalitativního úpadku bývalého golfového "vládce", který mnohé v českém golfu dokázal i díky svému praktickému monopolu v přímém přenosu. A je mi z toho smutno.

No a to jak vypadá web, to je poměrně dneska diskutabilní a subjektivní. Ale pokud u zaběhnuté fa, která na vývoj má/měla finanční prostředky - tzn. není to show nějakého jednoho nadšence webu po večerech, měla by mít velkou praxi, nasadí do produkce web, který má na titulce půlku textů v češtině, půlku v angličtině (patička - Customer Support, Quick links, Fields...), při letmém klikání po hřištích "Rezervovat hru" (butony pod hřišťmi na titulce) mě mrsknou na podrobnou stránku k hřišti, kde aktuálně nemohu nic dělat a ani se nedozvím, jestli otevřeno/zavřeno (nebo to nevidím). Filtrování hřišť - kde v roletce sice u cenové hladiny vidím Kč, ale pak vidím dolary v nastaveném filtru... Takhle nějak vypadají v praxi nasazené koupené šablony wordpressu během několika hodin. :) Což mi osobně nevadí, ale pak nechápu., co tam tak dlouho na tom dělají. A důvěru to dle mého moc nevzbuzuje - zvlášť když mám se tam registrovat a něco přes to objednávat.

Tak si asi na další shlédnutí tam počkám, až na ten duben, až ho budu skutečně potřebovat... pokud ho budu vůbec potřebovat.
V průvodním emailu píšou, že je za tím 40 000 hodin práce!

tak snad se jim to na 3. pokus podaří :),

první verzi raději stáhli po několika hodinách 😀

V průvodním emailu píšou, že je za tím 40 000 hodin práce!

Ještě by to tak 10.000 - 20.000 hod na doladění pár kosmetických věcí sneslo ;)

teetime.webp

Dnes se na portále tetelme.cz (možná už včera večer) objevilo alespoň upozornění. :)

Včera jsem se pokoušel o registraci na Indoor Hotivař, ale nic. Rozbitá i appka. Odkaz ze stránek hřiště invalidní :D. Nakonec jsem to zvládl před chat na recepci (ano, byl jsem odhodlaný tam i zavolat). Jo, ale v appce se moje rezervace objevila. Jak to ta slečna na recepci udělala netuším, ale musím se zeptat 😄.

Jako ITík dávám :down:, jako uživatel 🤬.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom