- Autor vlákna
Ale za to profík k tomu! Resp. s HI 0!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V průvodním emailu píšou, že je za tím 40 000 hodin práce!@mkopcak: Pro mě je to velké zklamání a poměrně nepříjemné sledování odchodu/kvalitativního úpadku bývalého golfového "vládce", který mnohé v českém golfu dokázal i díky svému praktickému monopolu v přímém přenosu. A je mi z toho smutno.
No a to jak vypadá web, to je poměrně dneska diskutabilní a subjektivní. Ale pokud u zaběhnuté fa, která na vývoj má/měla finanční prostředky - tzn. není to show nějakého jednoho nadšence webu po večerech, měla by mít velkou praxi, nasadí do produkce web, který má na titulce půlku textů v češtině, půlku v angličtině (patička - Customer Support, Quick links, Fields...), při letmém klikání po hřištích "Rezervovat hru" (butony pod hřišťmi na titulce) mě mrsknou na podrobnou stránku k hřišti, kde aktuálně nemohu nic dělat a ani se nedozvím, jestli otevřeno/zavřeno (nebo to nevidím). Filtrování hřišť - kde v roletce sice u cenové hladiny vidím Kč, ale pak vidím dolary v nastaveném filtru... Takhle nějak vypadají v praxi nasazené koupené šablony wordpressu během několika hodin.Což mi osobně nevadí, ale pak nechápu., co tam tak dlouho na tom dělají. A důvěru to dle mého moc nevzbuzuje - zvlášť když mám se tam registrovat a něco přes to objednávat.
Tak si asi na další shlédnutí tam počkám, až na ten duben, až ho budu skutečně potřebovat... pokud ho budu vůbec potřebovat.