Přátelé, jen pár drobných postřehů a zcela osobních názorů. Chápu, když to má někdo jiný úplně jinak, ale za mne TT určitě ano.
- TT používám vždy a všude, kde to jde, včetně samoodbavení. Nemuset vůbec komunikovat s recepcí považuji za velkou výhodu, volat tam kvůli hracímu času a chodit se tam odbavit je opruz i mimo C-19 éru.
- Když srovnám použití TT s rezervací na stránkách klubu, napadly mne třeba Hodkovičky, tak je to nesrovnatelný komfort ve prospěch TT. Ve výsledku, když zručný jedu směr Praha a mám pár hodin navíc, tak hledám volné fee vždy napřed v TT.
- Ročně odehraju desítky her v zahraničí, zejména v Portugalsku, Španělsku a USA.
USA jsou v pohodě, GolfNow nebo TeeOff fungují bez problémů, ale domlouvat fíčka třeba v Portugalsku je fakt tragédie. Pokud nechcete platit plné sazby, tak to znamená mail nebo telefonát agentovi, ten kontaktuje hřiště, to určí čas, agent mi ho přepošle, když se mi líbí, tak odsouhlasím, zaplatím, dostanu voucher, prostě hrůza na půl dne.
Suma sumárum, online systémy a používání jednoduchých aplikací v telefonu chápu jako vítězný trend, se kterým nemá cenu bojovat. Hospody, které ještě neberou karty taky nemají šanci na vyšší obrat oproti těm, které karty berou. A jak jich je stále víc, tak je to stojí stále míň. Takže doufám, že s aplikacemi typu TT a hřišti to bude nakonec podobné.