Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Seznam výmluv správného golfisty

Wiki Seznam výmluv správného golfisty

V létě:... je moc horko.
Když je chladno:... v bundě se nedokážu pořádně otočit.
:D

Ja mam realnou na driver... nemam spravne dlouhe tycko! :D

Když jsem na hřišti poprvé, tak mi to samozřejmě ani jít nemůže.

Mám jednu unikátní ze soboty - Jsi mi blbě držel vlajku... pánovi to vydrželo dalších 7 jamek. Popravdě to vůbec nebylo příjemné. [emoji20]

• To se mi líbí
Reactions: jan
Mám jednu unikátní ze soboty - Jsi mi blbě držel vlajku... pánovi to vydrželo dalších 7 jamek. Popravdě to vůbec nebylo příjemné. [emoji20]
Ty si 7 jamek drzel jednu vlajku? :D

Ty si 7 jamek drzel jednu vlajku? :D
Do konce hřiště už jsem se jeho vlajky ani nedotkl! Byl tak zpruzelý, že mi po pár jamkách odsekl ať se ho pořád neptám na skóre a něco mu tam zapíšu... [emoji451]

• To se mi líbí
Reactions: jan
Do konce hřiště už jsem se jeho vlajky ani nedotkl! Byl tak zpruzelý, že mi po pár jamkách odsekl ať se ho pořád neptám na skóre a něco mu tam zapíšu... [emoji451]
Jo aha ... on měl sebou svojí vlajku ... tak to je pochopitelný, že mu vadilo, když mu na ní neodborně saháš.:rolleyes:

Zasrané tečky na tom míčku, mě rozhodily při švihu!

(omlouvám se za to výrazivo, ale prostě to se jinak opsat nedá :)

Zasrané tečky!

(omlouvám se za to výrazivo, ale prostě to se jinak opsat nedá :)
A ted nam jeste napis co to znamena a nejaky kontext :D

Michale, ony to byly... "zkurvene puntiky! " ( pardon :D a pro ty, co vi....jiste, Dusan :D )

Nj, vlastně. Ale to já neumím ani napsat. :-D

No já to vyřešil jinak, nechodím vůbec. Bohužel je to znát na hře..

Resim to stejnym zpusobem. Bohuzel to znamena, ze zacinam hrat golf az od 8. jamky [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom