Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty si 7 jamek drzel jednu vlajku?Mám jednu unikátní ze soboty - Jsi mi blbě držel vlajku... pánovi to vydrželo dalších 7 jamek. Popravdě to vůbec nebylo příjemné. [emoji20]
Jo aha ... on měl sebou svojí vlajku ... tak to je pochopitelný, že mu vadilo, když mu na ní neodborně saháš.Do konce hřiště už jsem se jeho vlajky ani nedotkl! Byl tak zpruzelý, že mi po pár jamkách odsekl ať se ho pořád neptám na skóre a něco mu tam zapíšu... [emoji451]
A ted nam jeste napis co to znamena a nejaky kontextZasrané tečky!
(omlouvám se za to výrazivo, ale prostě to se jinak opsat nedá
Michale, ony to byly... "zkurvene puntiky! " ( pardon a pro ty, co vi....jiste, Dusan )Zasrané tečky!
(omlouvám se za to výrazivo, ale prostě to se jinak opsat nedá
Michale, ony to byly... "zkurvene puntiky! " ( pardon a pro ty, co vi....jiste, Dusan )
To není výmluva ale bohužel u mě dlouhodobý fakt
Na drivingu jsem o dvě hole delší a hraju celkem rovně. Jak vlezu na hřiště, je průšvih..
Koukam, ze to je nejaka Kunkovina...Nj, vlastně. Ale to já neumím ani napsat. :-D
To, bohužel, nebývá moc často výmluva jako fakt... [emoji853]Nejčastější výmluva je: TEN FLIGHT PŘED NÁMI TAKY HRAJE POMALU A TAKÉ POŘÁD ČEKÁME!!!
No já to vyřešil jinak, nechodím vůbec. Bohužel je to znát na hře..Tak jdi na driving až po hře.
No já to vyřešil jinak, nechodím vůbec. Bohužel je to znát na hře..