- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Já bych potřeboval turnaj na 27 jamek a prvních devět škrtat...Resim to stejnym zpusobem. Bohuzel to znamena, ze zacinam hrat golf az od 8. jamky [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bych potřeboval turnaj na 27 jamek a prvních devět škrtat...Resim to stejnym zpusobem. Bohuzel to znamena, ze zacinam hrat golf az od 8. jamky [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Já bych potřeboval turnaj na 27 jamek a prvních devět škrtat...
No, tohle je asi úhel pohledu. Já jsem kancelářská krysa a když někam jedu hodinu autem, tak se rad trosku rozhýbu. Protáhnu se sám a tam, kde mají 25, 30 míčku rad využiji.To pak uz je zase clovek unavenej... kazdopadne driving pred hrou je nesmysl, neb si tim clovek bud vystrili vsechny dobre rany a nebo se na*ere jeste pred samotnou hrou.
Jsem rád, že to tak nemám jen já sámJá trénuji hodně a čím víc trénuji, tím jsem lepší ... bohužel pouze na drivingu ... .Je to hlavně mentální záležitost. Na drivingu se donutím soustředit na to co mám dělat aby to fungovalo, ale jakmile vyrazím na hřiště přijde mentální blackout, adrenalin, vyšší moc a bůhvíkdo ještě a je konec.
Kolikrát se tomu musím interně až smát. Postavím se k míčku a řeknu si : pomalý nápřah, vytočit hrudník, pěkně až za hlavu a plynule do švihu. A co se stane ? Hůl mi vylítne dozadu jako bych tam chtěl pálit, leknu se toho a pro jistotu to zaseknu ve třech čtvrtinách nápřahu a pak rychle dopředu. Samozřejmě rukama protože tělo je tak málo vytočený, že by to nikam nedoletělo. A když se náhodou stane, že se těch 15 chyb co jsem udělal vhodně vykompenzuje je z toho krásná dlouhá rovná rána. Prostě radost ...
Na to je přímo banální rada, nechoď na driving, vlítni na hřiště, rozsekej ho na cucky a jdi radostně domů.. Na drivingu úplně zbytečně vyplácáš dobrý rány..Já trénuji hodně a čím víc trénuji, tím jsem lepší ... bohužel pouze na drivingu ... .Je to hlavně mentální záležitost. Na drivingu se donutím soustředit na to co mám dělat aby to fungovalo, ale jakmile vyrazím na hřiště přijde mentální blackout, adrenalin, vyšší moc a bůhvíkdo ještě a je konec.
Kolikrát se tomu musím interně až smát. Postavím se k míčku a řeknu si : pomalý nápřah, vytočit hrudník, pěkně až za hlavu a plynule do švihu. A co se stane ? Hůl mi vylítne dozadu jako bych tam chtěl pálit, leknu se toho a pro jistotu to zaseknu ve třech čtvrtinách nápřahu a pak rychle dopředu. Samozřejmě rukama protože tělo je tak málo vytočený, že by to nikam nedoletělo. A když se náhodou stane, že se těch 15 chyb co jsem udělal vhodně vykompenzuje je z toho krásná dlouhá rovná rána. Prostě radost ...
Na to je přímo banální rada, nechoď na driving, vlítni na hřiště, rozsekej ho na cucky a jdi radostně domů.. Na drivingu úplně zbytečně vyplácáš dobrý rány..
Toho znám, výborný trenér, přinese klid do švihu, bohužel mě někdy přetrénuje a ztrácím stabilitu..strejdou Zacapou.
Toho znám, výborný trenér, přinese klid do švihu, bohužel mě někdy přetrénuje a ztrácím stabilitu..
Tak jsem zvědav co na tohle napíše @RobertSlajsA bohuzel co jsem pouzil i ja a to nebyla vymluva "Jo na tamtu vlajku hrajeme, ja hral na tu vlevo"
Kdyby tak na odpališti vedle nekecali, to bych se určitě trefil...
To bylo tím čekáním, šneci před náma jdou jako když nejdou...
Normálně tuhle ránu zvládám 9x z deseti...
Tyjo, to bylo tak 270 metrů (daleko před greenem, když na ten je to 265m)...
To mě připomíná mě.To není výmluva ale bohužel u mě dlouhodobý fakt
Na drivingu jsem o dvě hole delší a hraju celkem rovně. Jak vlezu na hřiště, je průšvih..
Víš proč jsou tréninkové ok a „ostrá” jde do kopru? Protože ti u ní „překáží” míček.To mě připomíná mě.
2 trénimové rány super. další ostrá na míč a je to na ho...