- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Hele, soused.Moje žena říkala, že pro tebe na Zličín přijede. a je to za Rudnou u Albatrossu
Kdyby se mi povedlo přijít, což nevím a proto se zatím nehlásím, může odvézt domů i mě
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, soused.Moje žena říkala, že pro tebe na Zličín přijede. a je to za Rudnou u Albatrossu
V textu od @requo bylo napsano plus minus. Jestli ono to nebude jinak, kdyz budu v tak skvele spolecnosti.Dík. Doma vyřídím. Vlastně nechápu čeho se @kristyna bojí. Večer v kroužku mladých (některých i krásných ;-), viď Davide) intelektuálů.....co víc by si mohla přát. Kde by nás napadlo povídat si celý večer o tom na jakou vzdálenost dokážeme trefit plechovku od piva, jak daleko nám ta železa létají, kolik jsme letos poztráceli míčků atp.
Už tam budeme? Bude někomu vadit když přivedu dalšího pacienta který ale není tady na fóru? Super. Nebude. Díky. [emoji41]
Účast ve vložené soutěži je povinná?
Zaplatí ti útratu ne asi..Co znamená drobné plus?
Tak to si asi dojdu koupit nové vodovkyZaplatí ti útratu ne asi..
Já to vzdávám předem, umím maximálně sprostý obrázky na úrovni základní školy. Škoda míčku a časuTak to si asi dojdu koupit nové vodovky
To je fakt .... Ještě to zvažím. Vyhrát za malé plus například první píseň v karaoke na vánočním večírku není pro nás introvertní materialisty nic moc
No já tě varoval, pokud se den předtím ožeru, tak ti na míček něco namaluju.Prima, pocitam s vami!
---
Panove to zvladnete. Snad umite na micek neco vytvorit pomoci fixy? hele, inspirace...
...hm, ale taky nevim, co ja.
A nebylo by vhodnejsi neco nerozbitneho. Preci jen je to akce v hospode a alko napoje potecou jiste proudem
Předpokládám, že hrnečky @requo doručí až domů na Štědrý den převlečený za Ježíška...A nebylo by vhodnejsi neco nerozbitneho. Preci jen je to akce v hospode a alko napoje potecou jiste proudem