Já s tebou ano, ale Ropice byla už daleko. Příště to napravím a rychle uzdravování ...jo, a s tebou vlastne nemluvim se Stepi jde na kafe, ale Ropice uz mu je daleko tssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já s tebou ano, ale Ropice byla už daleko. Příště to napravím a rychle uzdravování ...jo, a s tebou vlastne nemluvim se Stepi jde na kafe, ale Ropice uz mu je daleko tssss
Ještě, ze pitím určitě nemyslíš alkohol. Bych se dle tohoto harmonogramu nedožil ani vyprávění historekAbych napodobil nejmenované... už tam budem?
Rezervace je na jméno 19.jamka, my s @kristyna tam budeme cca od 17:00, byť ofiko začátek je od 18:00.
Předběžný a neorganizovaný a měněný program jest:
- pohár a pomuchlání se s ním
- pití a jídlo
- golfové míčky k hodnocení
- pití a jídlo
- historky z natáčení a našich golfových výkonů
- pití a jídlo
- nápady na golfovou výzvu pro příští rok
- pití a jídlo
- nápady pro "golfcon" (představím)
- pití a pití
- pití...
On uz Jerry zapomnel, jak vypadal, kdyz pil s Dusanem :-D :-DJeště, ze pitím určitě nemyslíš alkohol. Bych se dle tohoto harmonogramu nedožil ani vyprávění historek
Kdo je Dušan ???On uz Jerry zapomnel, jak vypadal, kdyz pil s Dusanem :-D :-D
Poslusne hlasim, ze jsem dostal zizen a chut tlachat o golfu. Najde se jeste misto v hospode? PFLISTOPADOVÉ posezení přátel 19.jamky v hospodě
Kdy: so 18.11. od 18:00+
Kde: Praha, Anděl - Restaurant/Pizzerie u Tučňáků (http://www.utucnaku.cz/), rezervace stolu na "19.jamka"
Co: Jídlo, pivo, pokec a ...možná přijde i Koudelník.
Za kolik: vstupné lidové - volitelně jeden míček (viz níže).
Oficiální společenská akce 19.jamky: Ano (za odznáček pro ty, co se o něj přihlásí)
V návaznosti na zrušený Večírek vítězů jsem zamluvil stůl pro 15 lidí pro skromnější setkání přátel 19.jamky. Akce zcela společenská, nekonfliktní - prostě pokec o golfu, mimo golf kdo jak má chuť a čas. Samozřejmě se diskuse bude točit i kolem aktivit 19 jamky, doporučení a vzájemné chlubení, co kdy kdo kde navštívil. Doražte, kdo má kdo chuť a čas. Prosím o přihlášení tu, abychom věděli, koho máme čekat a kolik příp. odblokovat volných míst.
Drobná vloženka:
Zobrazit přílohu 3088
- soutěž o nejhezčí golfový míček, každý z účastníků pouze jeden míček, hlasuje se na místě, takže pro hlasující úplatky vítány
- inspirace níže nebo více viz link https://cz.pinterest.com/explore/golf-ball-crafts/?lp=true
Přihlášení účastníci:
Nejenom rymicky, sedím v čekárně zubní pohotovosti a asi se navíc nedočkámJasne, doraz. Par lidi odpadlo, rymucky a tak, ale silni jdou! Tesim se!
Jo, mít tu míček, mohla jsem mu namalovat zubaty úsměv třebaTak souperi v malovaci soutezi odpadaji
Neponechal jsem nic nahode, mam hotovo. Ale vytvor nedonesu neb jsem doma nasel jen barvy na oblicej a ty se na tom micku dost rozmazavaji na toz pak v kapse. Prinesu alespon foto.... Vyherni
Laky na nehty Akorat by nikdo nepoznal, co to je, tak jsem k tomu musel vyrobit pomuckuTy mede, mně to přijde, jako kdybyste nikdy nehráli golf! To si nikdy ničím neznačíte míčky? :-D Permanentní fixy!
Tak si aspon namaluj neco na oblicej, mimo soutezTak souperi v malovaci soutezi odpadaji
Neponechal jsem nic nahode, mam hotovo. Ale vytvor nedonesu neb jsem doma nasel jen barvy na oblicej a ty se na tom micku dost rozmazavaji na toz pak v kapse. Prinesu alespon foto.... Vyherni
Prinesu sebou, neboj. Taky si uzijesTak si aspon namaluj neco na oblicej, mimo soutez
jsem si nikdy nevsiml ze si malujes nehty. Ani kdyz jsme byli spolu na pokoji. Je pravda ze sis v noci ani ponozky nesvliknul...Laky na nehty Akorat by nikdo nepoznal, co to je, tak jsem k tomu musel vyrobit pomucku