- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Bál jsem se, co bys na to říkaljsem si nikdy nevsiml ze si malujes nehty. Ani kdyz jsme byli spolu na pokoji. Je pravda ze sis v noci ani ponozky nesvliknul...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bál jsem se, co bys na to říkaljsem si nikdy nevsiml ze si malujes nehty. Ani kdyz jsme byli spolu na pokoji. Je pravda ze sis v noci ani ponozky nesvliknul...
Jj jdu i s rymickouJasne, doraz. Par lidi odpadlo, rymicky a tak, ale silni jdou! Tesim se!
Tak snad příštěSkvělá zábava a výborný cheesecake od @doktordee Zobrazit přílohu 3200
Hospoda se povedla, cheesecake naprosto v poradku, Diky za organizaci a ostatnim za silne nadstandardni spolecnost. Kecy jako na golfu a nekdy i jeste lepsi - to se proste neomrzi. PFSkvělá zábava a výborný cheesecake od @doktordee Zobrazit přílohu 3200
a teetime v 7:30?Sakra, bylo to fajn díky všem za milé přijetí... a snad zejtra bude zábava a né moc ostuda na hříšti :-D
ps: jsem zvědav zda se zejtra já nebo jerry včas vzbudí na hru :-D
7:30 jsem sel dnes jen jaa teetime v 7:30?
šel bys taky? Rozhodujem mezi Terezínem, Beřovicema (800,-) a Bítozevsí (350) TT mezi 12:30 a 13:00Kam to jdete?
Doufal jsem ve Zbraslav... [emoji57] ani jedno hřiště ze seznamu mě neláká. Terezín nuda. Beřovice mega vítr. Bítozeves vůbec netuším kde je [emoji23]šel bys taky? Rozhodujem mezi Terezínem, Beřovicema (800,-) a Bítozevsí (350) TT mezi 12:30 a 13:00
Tvoje škoda, mohl jsem ti tam zajistit pěknou porci tatarákuBítozeves vůbec netuším kde je
Nerad bych vypadal jako potížista a rozesírač, ale mám k vyhodnocení vložené soutěže několik námitek.
1. Requo téma ukončil dřív než jsem si stačil postěžovat
2. Requo ,jako náčelník, si z jakýchsi nepochopitelných pohnutek zakrál na demokracii a nevyužil své pravomoci k zohlednění mého vlezdoprdelství (na mém míčku "Náčelníkovi" byl nápis REQUO). Nic proti Robertovi , ale první jsem měl být já .
3. Nikde zde nebylo přiznáno, že "jistý" míček byl obalen bavlnkou z jednoho prostého důvodu. Byl odkloněn od @mkopcak z drivingu.
Až na tyto drobnosti ale byla akcička velevydařená .
Já bych do toho nešťoural, prohrát se mnou není ostuda To si zapamatuj, v Beleku to ještě určitě párkrát uslyšíšNerad bych vypadal jako potížista a rozesírač, ale mám k vyhodnocení vložené soutěže několik námitek.
1. Requo téma ukončil dřív než jsem si stačil postěžovat
2. Requo ,jako náčelník, si z jakýchsi nepochopitelných pohnutek zakrál na demokracii a nevyužil své pravomoci k zohlednění mého vlezdoprdelství (na mém míčku "Náčelníkovi" byl nápis REQUO). Nic proti Robertovi , ale první jsem měl být já .
3. Nikde zde nebylo přiznáno, že "jistý" míček byl obalen bavlnkou z jednoho prostého důvodu. Byl odkloněn od @mkopcak z drivingu.
Až na tyto drobnosti ale byla akcička velevydařená .