- Jméno
- George
- HI (HCP)
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bych tomu spíš říkal pohodová procházka v nádherným parku. Rád si dám pauzu v restauraci mezi devitkama. O golfu to ale moc není...
Asi bych to moc neřešil. Je tam napsáno: Jednotlivé části balíčku si můžete rozdělit na více návštěv. Využité části pak budou vyznačeny na voucheru a budou evidovány na recepci klubu. Takže je to jasný.nevíte jestli to jde udělat tak že já bych šel hrát a přítelkyně zatím využila tu saunu a výřivku? Nebo to musí vyčerpat jeden člověk? Taky jsem to chtěl vloni koupit ale nestihl jsem.
Ja taky, třeba se tam potkámeUž mám koupeno
Vyplenime Stirin ve jménu 19.jamky hromadněJa mam taky koupeno
Velmi podobný zážitek, mazák s HCP 36(já...), jsem tam za osmnáctku neměl co lovit v bagu, ani už radši nevím kolik jsem jich tam nechal, rozdíl je v tom že jsem nezlepšil tu druhou devítku, ztrácel jsem pořád...Na Štiříně mám absolutní rekord. Před asi 5ti lety v úplných začátcích s Hcp okolo 49 jsem s ženou vyrazil na Štiřín. První devítka mě stála 17 balonů (slovy sedmnáct) !!! Druhou jsem dodnes nevím jak obešel s jedním.
To je vyhoda nas kratasuVelmi podobný zážitek, mazák s HCP 36(já...), jsem tam za osmnáctku neměl co lovit v bagu, ani už radši nevím kolik jsem jich tam nechal, rozdíl je v tom že jsem nezlepšil tu druhou devítku, ztrácel jsem pořád...
Doporucuji shlednout na youtube videopruvodce.Na jamku č. 9 jsem tehdy šel cca - 6 co se míčků týče. A to jsem jsem hrál jen irons prvním rokem.
Hřiště ve mě zanechalo hluboké dojmy, ještě pár let tam nemusím