A proč sis nepřeřadil na dvojku?… Jel jsem po dálnici 4000 otáček …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A proč sis nepřeřadil na dvojku?… Jel jsem po dálnici 4000 otáček …
Protože jsem nechtěl překročit maximální povolenou rychlost na dálniciA proč sis nepřeřadil na dvojku?
Mohli bysme dát na rozehrání žetonky........jestli je teda někdo přiveze
Bude mu sloužit na vylepšení originální sady o chybějící kladný žeton, který se nedal ničím nahradit a byla to škoda neodměnit chip-in. K tomu mu bude, žádná výstavka ani nástěnka ...Jj, od @DzejBee -ho vezu 2x pro @RobertSlajs a 2x pro @Sauron. Tak jim je můžeme zajet. Vezu teda ještě jeden Chip-In pro @PFP - akorát nevím, k čemu mu bude, asi si ho chce někde vystavit....
Zobrazit přílohu 35857
Prosím o dovysvětlení.
A lepší skóre si zapíšeme do společné skórkarty hned tu jamku, nebo si jedu po svým, píšu skóre do své skórkarty a až na konci v klubovně si se spoluhráčem sednu a zapíšeme do nové skórky to lepší skóre z nás dvou?Každý den bude vyhlášen DENNÍ VÍTĚZ s nejnižším výsledkem po odpočtu
- bude spočítáno následovně = “počet ran dvojice v daném formátu hry” mínus “společný HCP dvojice”
- v teoretickém případě rovnosti rozhodne menší brutto výsledek dvojice na 2.devítce (bez odpočtu), poté na posledních 3 jamkách a případně na poslední jamce
Dobré dotazy, odpovědi výše.Ahoj, mám dotaz k pravidlům nedělní části, viz
Prosím o dovysvětlení.
Best na jamce znamená hru na rány? (STB ne?) Výpočet HCP je jen pro odečet od ran? ANO (na STB a svůj vlastní HI o tomto víkendu zapomeneme)
Při výpočtu HCP se tedy jedná o STB společné. Tedy jedno společné HCP číslo. Ve výsledku se tedy započítá nejmenší počet ran?
Takže se mám snažit dát co nejmenší počet ran na jamku, pak vyhodnotíme se spoluhráčem, kdo jich dal míň, to zapíšeme a při konečném vyhodnocení se zapíšou body už viz rozebrané vyhodnocení: Ano
A lepší skóre si zapíšeme do společné skórkarty hned tu jamku, nebo si jedu po svým, píšu skóre do své skórkarty a až na konci v klubovně si se spoluhráčem sednu a zapíšeme do nové skórky to lepší skóre z nás dvou? To jedno důležité jediné číslo = výsledné skóre na jamce Vám zapíše druhá dvojice ve flightu do Vaší skorekarty.
Prostě celé tři dny hrajeme jakoby s jedním společným HCP a prakticky hrajeme na rány (jen na konci dostaneme body)? Ano, dvojice bude o tomto víkendu "jedno tělo, jedna duše"). Žádné body, jen pořadí na základě výpočtu počtu ran dvojice v daném dni po odpočtu.
Já tyhle formáty hry neznám, neviděla jsem je. A ráda bych to měla předem ujasněné, protože jak je vidět, tak nemám.
A další dotaz k zítřku: Mohu hrát z červených odpališť jako první? Byť ženy obvykle hrají jako druhé? Při texasu je volitelné, kdo odehraje první, ale ráda bych to měla vyřešené předem, a na hřišti náhodou nezjistila, že mě jako ženy se toto pravidlo najednou týkat nebude. ANO, můžete se dohodnout, kdo bude hrát první bez ohledu na pohlaví a odpaliště. Ale o to budete muset být mezi jamkama rychlejší v přesunech, abyste stíhali tempo.
Díky
Terka
Děkuju. Bylo mi to celkem už jasnější, jen jsem během dne narazila na další otázky. :-D Sepíšu je tady, když to budu vědět tady - ne hned, nebo právě zítra na místě, tak to bude fajn.Dobré dotazy, odpovědi výše.
Na sobotní a nedělní formáty bude čas na případné dovysvětlení mezi ukončením hry a vyhlášením vítěze dne (+ než první z nás přestanou vnímat jakékoli vnější podněty....). Takže pokud má kdokoliv pochybnost nebo dotaz k pátku, tak pošlete dotazy ....
@Tereza Harmatová , zítra to v klidu pořešíme spolu, máme na to cca 4 a půl hodiny ve společném flightu.
"Už tam budem?" a pro některé "Jak tam je?"
Nevidím @HonzaS za bicí soupravou
Ty jo, s vámi je tam i pan prezident?
Úkol moje @kristyna splnen! S "prézou" do tří do rána, státnické téma s mladým @Jerry . Chtěl jsem jít spát v deset, ale likviduji takticky soupeře. Dneska Texas - @HonzaS musí přivést formu! Žádnou flašku pro vítěze jako loni nevozit, mají džbánky! Uf. Teda Stop!Už balím a po práci s @PFP dorazime. Pavle díky. Zobrazit přílohu 35861
To je výzva? Já jsem vás varoval
Doufám, že ty bubny vezeš sebou.To je výzva? Já jsem vás varoval
Ale to bude jako vždycky, včera přepálili start a teď budou až do neděle jako beránci
Ideální info pro zloděje.... těší seTak, posledních pár informací:
5) Pro hole máme garáž č. 11, abychom se vešli, je třeba sundat bagy z vozíků.
Těšíte se?