Včera Štiřín s
@kristyna (poslední náš společný prázdninový golf, než jí začnou učitelské povinnosti ve školce
.
Cíleně jsem se soustředil na 9.jamku, jak jí zahrát. A prostě problém. Hrál jsem ze žlutých 8, povedená rovná rána kousek před cestou, odjelo to do vody. Takže drop, přes vodu... prostě nevím, jak s nějakou procentuální jistotou tam hrát, aby míček skončil ve slušné pozici před vodou a nebyl v žádné prohlubni, ve sklonu, pod větvemi atd... fervej před vodou je cokoli, jen ne rovná (a nemyslím teď zrovna sklon k vodě). přijde mi, že zahrát jamku v paru musí být prostě souhra umu a k tomu (a to především) ještě hromada štěstí. Ale je pravda, že když se tady člověk nikam netlačí a prostě snaží se tuhle jamku hrát cíleně na osobní par, tak pocitově je to mnohem lepší a nic nemožného to nakonec není (ale furt by se mi příčilo hrát přes vedlejší green).
Včera mi docela dělala problém i jamka číslo 8. 4par, který nakonec dopadl dobře, tuším, že obojí jsem zahrál za pět ran, ale fakt toho místa na slušné umístění na druhou ránu neni, kdy uprostřed ferveje máte obří smrk, z jedné strany listnáč, který je super-mega... takže jako strategii jsem zvolil cíleně dvě rány osmičkou do listnáče, ono se to odrazí někam pod něj, docela spolehlivě, potom šestkou pod větvemi přiklepnout na green mezi kmeny... no, hezký golf to na koukání není, ale fungovalo to.
Svíčková byla ok, mezi devítkami... byla z menu, i když jsme si jí dávali kolem páté. Jen knedlíky se úplně nepovedly. Maso parádní.