- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Pokud ne, pak mas alternativu: micky nahazej do rybnikuTo znamená, že kvetou? Nejsem ženská. Prosím - ano/ne. Případně ještě zvládnu 1/0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud ne, pak mas alternativu: micky nahazej do rybnikuTo znamená, že kvetou? Nejsem ženská. Prosím - ano/ne. Případně ještě zvládnu 1/0.
Když šéf řekne, tak všeho nechám a jedu mu udělat report. Horší je, že nevím, jak vypadá rododendron. Tak jsem nafotil radši všechno.Prosím, už kvetou rododendrony? Byl teď někdo?
Hele a víš, že já teď ani nevím... Když jsem v nich naštvaně hledal míček, tak jsem si ani nevšiml
Když šéf řekne, tak všeho nechám a jedu mu udělat report. Horší je, že nevím, jak vypadá rododendron. Tak jsem nafotil radši všechno.
Greeny nádherný, ferveje super, potok studenej, počasí parádní, kafe dobrý a něco i kvete. V rybníku stále málo vody, ale aspoň tolik neděsí. Doporučuji všem, Štiřín je v super kvalitě!
Takhle. Kdybych zahrál blbě, tak žádný report není a dělám, že jsem tam nebyl. Díky a když budeš potřebovat info z nějakého hřiště, stačí se tu zmínit a jedu.Krásné fotky. Máš velké plus! Našel jsem tam i ten rododendron, takže ještě podtržený plus. btw. Když to bylo tak skvělý, určitě si zahrál skvěle?
Z jejich stranekDík za info... To hřiště je kratší a kratší
Btw. nebo se na hřišti chystá? Případně s drivingem?
Driving by byl uzavřen tak, jako tak. Minulý víkend se tam konal festival pro 2000 osob a je to totálně rozježděný od kamionů. Nicméně ty pozemky jsou větší problém.Z jejich stranek
Zobrazit přílohu 26781
Dneska jsem byl poprvé letos na hřišti Štiřín. Greeny jsou pokryté kulatým fleky, kde není tráva, takže puttování je opravdu o ničem.Nevíte kdy otevírají?
Tak dík zrovna jsem si říkala, že bych se jela podívat jak to kvete. Tak asi nic.Dneska jsem byl poprvé letos na hřišti Štiřín. Greeny jsou pokryté kulatým fleky, kde není tráva, takže puttování je opravdu o ničem.
FW jsou posečené, nicméně dosti chybí tráva. 3. jamka je nahrazena 3-parem, asi 90 m, na bývalý cvičný green.
Aktuálně ještě nekvetou rododendrony a rybník je vypuštěný.
Navíc mně dostal fakt, že musím platit za Parkoviště - “sníženou” cenu 50 Kč.
Dost zklamání
Díky za info. Chtěl jsem se tam jet podívat, takhle asi ne.Dneska jsem byl poprvé letos na hřišti Štiřín. Greeny jsou pokryté kulatým fleky, kde není tráva, takže puttování je opravdu o ničem.
FW jsou posečené, nicméně dosti chybí tráva. 3. jamka je nahrazena 3-parem, asi 90 m, na bývalý cvičný green.
Dost zklamání
Dneska jsem byl poprvé letos na hřišti Štiřín. Greeny jsou pokryté kulatým fleky, kde není tráva, takže puttování je opravdu o ničem.
Dost zklamání