Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
už se asi na rododendrony při hře nepodíváme
Zobrazit přílohu 34580
Ty důvody jsou popsány víceméně zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/...&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Spletl sis vlákno.V tom článku si vesměs stěžují na nevyužití. Třeba by tam mohl teď sedět nový prezident generalisimus Pávek, když se mu nikde jinde nelíbí .
Nějaké ty zákopy mu tam dodělají, aby se cítil jako doma a bunkry na hřišti už jsou.
A místo létání na motorce by mohl začít hrát golf - taky už není nejmladší a na motorce chytneš průvan ani nevíš.
To není politické. To je o tom jak to zachránit.Spletl sis rubriku.
"generalisimus Pávek" - to mi stačí. Bohouš by ti zatleskal.To není politické. To je o tom jak to zachránit.
Obávám se, že takto je to neufinancovatelné.... myslim ze by to mohlo dal byt hriste pro verejnost bez zk, deti a rekreacni hrace.
Zvlášť první jamka, první dvě až tři rány naslepo, a pak stejně dropJsem rád, že jsem měl tu možnost si tam zahrát. Byl to pro mne velmi andrenalinovej zážitek.To prostředí tam bylo velmi krásné. Mrzí mne, že si tam už nejspíš nikdy nezahraji.Ti z vás,co tam nehráli přišli o nezapomenutelný zážitek. Mrzí mne to.