Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mně se ještě osvědčilo pivo / panák před hrou, mentální vyrovnanost to posunuje na úplně jinou úroveň. Když pak zahraješ dobře, máš z toho radost, když ne, nepamatuješ si toTak to já to mám trochu jinak. Pro udržení mentální kondice často používám Diplomatico nebo Zacapu. Ideální je, když hraju s přáteli, který to mají stejný, pak si užijeme i trochu legrace
Mám vyzkoušené "taštičky" s ovocnou přesnídávkou, pak jerky a sušený ananas. Prostě cokoliv, co se nerozteče a dodá energii.
Měla jsem i nějaké, které byly kromě ovoce i s ovesnými vločkami, čili lepší glykemický index. Zkusím si vzpomenout co to bylo zač.Poslední dobou jsem si taky zvykl na ovocné přesnídávky v taštičkách. Kdysi jsem tahal i speciální energetické nápoje, cyklistické, ale nějak mi to dlouhodobě nesedlo. Takže přesnídávky, resp. ovocné pyré, např. https://www.ovocnak.cz případně další konkurence. Pro mě na golfu několik plus:
nevýhody: nejlevnější to není, ale to pohodlí... ekologie, uznávám, dostává trochu na frak.
- je to čisté - tzn. taštička v obalu, nikde nic nedrobí, nematlá, jak před spotřebováním tak i po spotřebě v klidu do bagu a nic to neušpiní, plus čisté neumatlané ruce
- rychle vypitosnědené... tzn. nezdržuju, úplně klidně mezi dvěma ránami, rychlá energie, nemusím řešit, kam s tím rozjedeným chlebem tyčinkou
- bez problému v dešti, za nepřízni počasí... takové rozmočené sušenky, banán, už ne...
- vydrží to
- chutná mi to
Zobrazit přílohu 7935
Pokud jste na tom jako já, uvítám tipy, které jsou nejlepší, rozuměj: velké a chutné![]()
Mám jednoho dobrého výživového poradce a ten mne přivedl na myšlenku, co museli udělat, pro to aby mohli uvést datum spotřeby.
Nestačí si koupit jablko nebo jiné ovoce či zeleninu doma si to připravit do krabičky? Umlít ovesné vločky/chia/slunečnici/ lněné semínko se sušenými švestkami / hrozinky / datle smíchat , naformičkovat?
Výhodou je, že si tam dáte to co vám chutná a hlavně bez konzervantů a vždy čerstvé.