To podle mě nešlo ani před tím, ne?jak vlastní (tréninkovou) hru opravit nebo smazat
To s 0 na začátku mne nenapadlo, díky. Ale i tak je pruda přepínat mezi řádky. Ale chápu to jako prvotní vývojovou fázi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To podle mě nešlo ani před tím, ne?jak vlastní (tréninkovou) hru opravit nebo smazat
Tréninkovou hru šlo smazat jak na webu, tak i v appce. Šlo ji i opravit. Teď v appce nejde ani jedno.To podle mě nešlo ani před tím, ne?
nemas aktualizovano na novou verziNevím, kde je chyba, ale když na TT kliknu na turnajové přihlášky, tak je tam mám všechny až do října 2021, tak jak jsem se objednal na turnaje.
Mám verzi 2.0.0 a taky vydímnemas aktualizovano na novou verzi
Přesně, když jsem vybíral jestli půjdu v sobotu nebo v neděli, daly se ty dny rychle porovnat. Today/tomorrow je v tomhle nedostatečný, když je třeba středa.Mě teda vcelku prudí jiná věc, že v aplikaci (android) nejde listovat po dnech pretažením do strany, aby se posunul na další den (viz
screen), v předchozí apce to šlo ...
Oficiálně určitě ne. Někdo kdo má starší verzi může udělat kopii aplikace (soubor .apk) a ten se pak dá nainstalovat do jiných telefonů. Což s sebou samozřejmě nese bezpečnostní riziko instalace z nedůvěryhodného zdroje.jde odinstalovat posledni aktualizaci?
To lze pouze u Androidu.Oficiálně určitě ne. Někdo kdo má starší verzi může udělat kopii aplikace (soubor .apk) a ten se pak dá nainstalovat do jiných telefonů. Což s sebou samozřejmě nese bezpečnostní riziko instalace z nedůvěryhodného zdroje.
Takže verze 2.0.2 - už nemusíš mazat nulu, hra jde smazat dokud není uložená.To podle mě nešlo ani před tím, ne?
To s 0 na začátku mne nenapadlo, díky. Ale i tak je pruda přepínat mezi řádky. Ale chápu to jako prvotní vývojovou fázi...