TEXAS DVOJIC 19.JAMKY
Kdy? víkend 26. - 28.10.2018
Kam? Resort Malevil (
https://www.malevil.cz/)
Co tam?
- hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
- v sobotu texas dvojic 19.jamky
- relax
Cena za turnaj - so od 11:00: 700 Kč/fee/os + dobrovolné startovné do prasátka 19.jamky
pro ty, co nevyužijí fee z ubytovacího balíčku... smluvena sleva na víkendové fee z 990 Kč
UBYTOVÁNÍ: volitelné a individuální, vyberte si z balíčků na Malevilu, zařídit každý samostatně dle svých potřeb!
Malevilské balíčky s golfem: https://www.malevil.cz/ubytovani-malevil/balicky/golfove-balicky-2
Orientační program:
- pá 26.10. - budovatelský večer ubytovaných z 19.jamky
- so 27.10.
- 10:30 zahájení turnaje, dojezd na místo, pravidla, přátelské sázky...
- 11:00 - 12:00 - flajty v boji vyrazí na hřiště
- 16:00+ vyhlášení turnaje, drobné ceny pro vítěze, poháry
- pro přeživší a ubytované volitelná afterpárty
- ne 28.10. - každý kdo co chce dle svých možností a chuti
Na konci letošní sezóny poslední říjnový víkend je ten správný čas se rozloučit s aktuální golfovou sezónou přátelských formátem TEXAS. Ubytované i neubytované dvojice se utkají o pěkné pohárky a jistě zažijí spoustu pohodových zážitků, o kterých se budeme vzájemně chlubit ještě dlouho do večera. Akce je koncipovaná maximálně individuálně a rodinně společensky. Malevil je resort, který má mnoho možností realizace jak pro golfisty, tak ale i pro doprovod: mnoho různého sportovního využití (tenis, squash, beach volleyball, koně, bowling, šipky...), pro děti: koně, malevilská zoo... a v neposlední řadě welness. Přijeďte sami, s dětmi, s rodinami a stravme společně příjemný víkend.
Něčemu nerozumím, mám otázky? Pište do tohoto vlákna, případně mi pošlete zprávu!
Kde se přihlásit? Tady nebo mi napište zprávu! Ubytování si vyřešte prosím každý individuálně přímo s resortem dle své chuti a možností. Ohledně toho, kdo kdy přijede a turnaje se mi přihlašte prosím tu, ať víme vzájemně. Turnajové přihlášky pouze TU!
---
Ubytovaní (každý si řeší individuálně):
Přihlášeni na TEXAS DVOJIC v sobotu:
[/QUOTE ma