Kde to je "u nás"?Připomínám navazující nedělní texas v České Lípě. A možnost přespání v České Lípě u nás.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kde to je "u nás"?Připomínám navazující nedělní texas v České Lípě. A možnost přespání v České Lípě u nás.
To bylo z kopce a po větru. A nezkoušej na mě tyhle poraženecký řeči, tím mě nerozhodíš.Půjdu rad. Každopádně po těch kilometrech z Bulharska si už nemusíme na nic hrát. 290 metru jsem nikdy nedal a asi to neplánuju měnit
Neboj, připravuji si půdu a atmosféru, abych tě ukolébal a pak se mohl vytahovat, že mi na to stačila 5i . Ctyrku nemam, tak se nesmis moc rozjet, janak mi ten plán nevyjde. A mohl bys přijet už v pátek, koupil bych ti v rámci přípravy na baru pár kapučínek, abych ti pomohl ladit formuTo bylo z kopce a po větru. A nezkoušej na mě tyhle poraženecký řeči, tím mě nerozhodíš.
Mohu potvrdit. Pohodlné ubytování až ve třech místnostech až pro 5 lidí, plná lednice všeho možného, čaj všech variant, káva všech variant, domácí koláč. Dana se o nás postarala líp jak o vlastní. Nezkoušel jsem žádat o drbání na zádíčkách před usnutím, ale možná i to by prošlo
Takhle se mi líbíš ...Neboj, připravuji si půdu a atmosféru, abych tě ukolébal a pak se mohl vytahovat, že mi na to stačila 5i . Ctyrku nemam, tak se nesmis moc rozjet, janak mi ten plán nevyjde. A mohl bys přijet už v pátek, koupil bych ti v rámci přípravy na baru pár kapučínek, abych ti pomohl ladit formu
@Chj.Jirka +1
TEXAS DVOJIC 19.JAMKY
Kdy? víkend 26. - 28.10.2018
Kam? Resort Malevil (https://www.malevil.cz/)
Co tam?
Cena za turnaj - so od 11:00: 700 Kč/fee/os + dobrovolné startovné do prasátka 19.jamky
- hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
- v sobotu texas dvojic 19.jamky
- relax
pro ty, co nevyužijí fee z ubytovacího balíčku... smluvena sleva na víkendové fee z 990 Kč
UBYTOVÁNÍ: volitelné a individuální, vyberte si z balíčků na Malevilu, zařídit každý samostatně dle svých potřeb!
Malevilské balíčky s golfem: https://www.malevil.cz/ubytovani-malevil/balicky/golfove-balicky-2
Orientační program:
Na konci letošní sezóny poslední říjnový víkend je ten správný čas se rozloučit s aktuální golfovou sezónou přátelských formátem TEXAS. Ubytované i neubytované dvojice se utkají o pěkné pohárky a jistě zažijí spoustu pohodových zážitků, o kterých se budeme vzájemně chlubit ještě dlouho do večera. Akce je koncipovaná maximálně individuálně a rodinně společensky. Malevil je resort, který má mnoho možností realizace jak pro golfisty, tak ale i pro doprovod: mnoho různého sportovního využití (tenis, squash, beach volleyball, koně, bowling, šipky...), pro děti: koně, malevilská zoo... a v neposlední řadě welness. Přijeďte sami, s dětmi, s rodinami a stravme společně příjemný víkend.
- pá 26.10. - budovatelský večer ubytovaných z 19.jamky
- so 27.10.
- 10:30 zahájení turnaje, dojezd na místo, pravidla, přátelské sázky...
- 11:00 - 12:00 - flajty v boji vyrazí na hřiště
- 16:00+ vyhlášení turnaje, drobné ceny pro vítěze, poháry
- pro přeživší a ubytované volitelná afterpárty
- ne 28.10. - každý kdo co chce dle svých možností a chuti
Něčemu nerozumím, mám otázky? Pište do tohoto vlákna, případně mi pošlete zprávu!
Kde se přihlásit? Tady nebo mi napište zprávu! Ubytování si vyřešte prosím každý individuálně přímo s resortem dle své chuti a možností. Ohledně toho, kdo kdy přijede a turnaje se mi přihlašte prosím tu, ať víme vzájemně. Turnajové přihlášky pouze TU!
---
Ubytovaní (každý si řeší individuálně):
Přihlášeni na TEXAS DVOJIC v sobotu:
Danuš mužu přespat :-DPřipomínám navazující nedělní texas v České Lípě. A možnost přespání v České Lípě u nás.
Tak s ubytováním se rozmysli rychle. Jeden jednolůžák už je obsazený.Stále to zvažuji, moc rád bych jel na oba Texasy. Ubytko u Dany by bylo super
Je někdo případně sám?
Já bych do toho šel, ale nemůžu to slíbit na 100%. Měl bych to vědět tak 14 dní před. Pokud si někoho seženeš, má přednost, jinak si vyhrazuji přednostní právo. Už jsme spolu spali, a tak je myslím čas pokročit na další level ...Stále to zvažuji, moc rád bych jel na oba Texasy. Ubytko u Dany by bylo super
Je někdo případně sám?