Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
@RobertSlajs zálozní krabicka křivítek zůstala nedotčena. Hřiště bylo přívětivé a krom prvniho drive mi stačil jeden míček na celé hřiště. Mám ji tu schovanou k vracení nebo výměně za jiné naturalie, dle toho co budeš chtít
@Marklar - Tak to rád slyším, zase ale škoda, že sis je nezkusil, tak je ber jako další cenu za váš výkon s @Jerry
Na hřišti, resp. v přilehlém okolí (les, rough apod.) jsme ale Křivítek našli dost, holt šel před námi @requo
@Marklar - Tak to rád slyším, zase ale škoda, že sis je nezkusil, tak je ber jako další cenu za váš výkon s @Jerry
Na hřišti, resp. v přilehlém okolí (les, rough apod.) jsme ale Křivítek našli dost, holt šel před námi @requo
To si ani nezasloužím, u nás to všechno odehrál @Jerry. Mě se povedlo jen 5 ran, nastesti každá znamenala berdika. Doufám, ze mi to vydrží i na zítra a vrátím Jerrymu potupnou porážku z Barbory
To si ani nezasloužím, u nás to všechno odehrál @Jerry. Mě se povedlo jen 5 ran, nastesti každá znamenala berdika. Doufám, ze mi to vydrží i na zítra a vrátím Jerrymu potupnou porážku z Barbory
Nebylo to tak jak píšeš. Dobře jsme se doplňovali a zachraňovali hlavně na druhej devítce. Tu jsme měli díky Jirkovo luxusním patům za -1.
Chápu to správně, že dáme zítra jamkovku o kafe a věčnou slávu?
Nebylo to tak jak píšeš. Dobře jsme se doplňovali a zachraňovali hlavně na druhej devítce. Tu jsme měli díky Jirkovo luxusním patům za -1.
Chápu to správně, že dáme zítra jamkovku o kafe a věčnou slávu?
No přátelé, nehynoucí slávu jsem si zajistil zcela jistě svými hlubokomyslnymi komentáři zde na Jamce a kávu nepiju. Vzhledem k tomu, ze mám v plánu vyhrát, potřeboval bych to změnit na Kofolu. Co vy na to? Nejedeme do Hořehled, tak ji snad mají
V podstatě už se to všechno postupně prásklo. Díky všem za účast na poslední letošní venkovní akci 19.jamky. Celkem nás hrálo 15 lidí, kteří neváhali a na Malevil dorazili. Hráli jsme texas, s polovičním odečtem celkového HCP dvojice (max 36 na jednoltivce).