Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ve skutečnosti naopak - je to hodně o uvolnění a rytmu pohybu. Pro mne překvapivě doporučuje, aby se hýbala hlava i celé tělo jako po vodorovné, tak svislé rovině...Což je v podstatě v rozporu s tím, co jsem doteď o švihu věděl a učil...
Ono se to bez vizuální stránky blbě popisuje. Ale v podstatě jde o věc, kterou jsem sice vlastně věděl, ale vše co jsem si o golfu dosud načetl nebo se od někoho naučil to rozporovalo.? Šlo by to trochu rozepsat? Resp moc tomu takhle nerozumím.
To je to, co mi fungujeOno se to bez vizuální stránky blbě popisuje. Ale v podstatě jde o věc, kterou jsem sice vlastně věděl, ale vše co jsem si o golfu dosud načetl nebo se od někoho naučil to rozporovalo.
Zatímco běžně považuji za zažité, že základní princip švihu je v rotaci kolem osy páteře, tak zde se vychází z principu rytmického opakovaného pohybu a reaktivity nohou na podložku, jak píše @Seppper . A při tomhle pohybu se celé tělo hýbe po obou popsaných osách (byť samozřejmě v určitých mantinelech)...možná něco z toho pochytíš na tomhle videu...
Asi bych k tomu měl komentář ohledně přílišného pohybu hlavou ze strany na stranu a ta práce nohou by měla být významnější, ale v podstatě si to vystihl
Tak to je 4 roky staré video, od té doby jsem to trošku vypiloval.Asi bych k tomu měl komentář ohledně přílišného pohybu hlavou ze strany na stranu a ta práce nohou by měla být významnější, ale v podstatě si to vystihl.
Sice vůbec nevím co říkal, páč moje angličtina zahrnuje pouze sprosté slovo a miluji těJirka Novosad mi v minulém týdnu poslal odkaz na řekněme drobně odlišný trenérský přístup v golfu. A musím říct, že jsem za do toho za těch pár dní zamiloval!