Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TÚRA: 19. jamka IndoorCup 2017/18

V kalendáři akcí 19.jamky: 10 dates

Stav
Uzamčeno.
ahoj, díky za mapku :-)
Tohle je mi celkem jasné a je to i logické :-)
Zeptám se, ale
do písku a heavy roughu míček spouštíte nebo pokládáte
u hry z písku nezakládáte nebo dotyk štětin neřešíte?

A ještě jedna teoretická :-)
Je simulátor nějak naprogramován, aby upravoval hru z roughu, písku nebo heavy roughu?

ahoj, díky za mapku :-)
Tohle je mi celkem jasné a je to i logické :-)
Zeptám se, ale
do písku a heavy roughu míček spouštíte nebo pokládáte
u hry z písku nezakládáte nebo dotyk štětin neřešíte?

A ještě jedna teoretická :-)
Je simulátor nějak naprogramován, aby upravoval hru z roughu, písku nebo heavy roughu?

U písku bych letmý dotyk štětin neřešil. Založení už zcela určitě ano.

Do písku i roughu míček tak nějak pohodím. Nicméně pokud ho někdo umístí tak bych to vůbec neřešil. Stejně to neuhlídáš. A že to dělá spousta hráčů! Viděl jsem i borce co si míč umístí na samý začátek a pak hrají driverem.

Upraveno:
Mám prosbu. Počasí začíná stát čím dál víc za houby a tak se budu muset uchýlit také na Indoor. Byl jsem se tam podívat, ale moc z toho moudrý nejsem. Existuje
nějaký česky psaný návod, jak na to ??? Od děvčat na recepci jsem se toho moc nedozvěděl. Dík za tip.

Mám prosbu. Počasí začíná stát čím dál víc za houby a tak se budu muset uchýlit také na Indoor. Byl jsem se tam podívat, ale moc z toho moudrý nejsem. Existuje
nějaký česky psaný návod, jak na to ??? Od děvčat na recepci jsem se toho moc nedozvěděl. Dík za tip.
Přijď v úterý na turnaj na čechii a vše pochopíš raz dva

Přijď v úterý na turnaj na čechii a vše pochopíš raz dva

Dobrý nápad, jen mi v tom trochu vadí těch 100 km z H.K. :(

Dobrý nápad, jen mi v tom trochu vadí těch 100 km z H.K. :(
A jak myslíš daleko to mám já z Mostu? A jezdím? Jezdím.
Teď když tak o tom přemýšlím, bych si možná od @requo zasloužil za to nějaký speciální odznáček. :rolleyes:;)

Mrknu. Budu hledat. Případně vytvořím. [emoji6]

Teď když tak o tom přemýšlím, bych si možná od @requo zasloužil za to nějaký speciální odznáček. :rolleyes:;)
Že bych se taky přidala z dálky? Liberec nebo Praha, to už je skoro jedno...

Že bych se taky přidala z dálky? Liberec nebo Praha, to už je skoro jedno...
To by bylo skvělý. Pokud vím , tak bys byla první ženou na place, což by, pokud je to opravdu tak, taky zasloužilo odznáček.;)

Zítra jdu na to. Vezmu to pokus omyl. Šak ono to nějak dopadne. :D

Upraveno:
Za největší uhlíkovou stopu :p tzakže černý puntík.
Jo, to k tobě bude pasovat .

Za největší uhlíkovou stopu :p tzakže černý puntík.
Jo, to k tobě bude pasovat .
Jsi zamrznul v době, kdy natočil Svěrák Ropáky. Když ti v Mostě v autě zavážu oči a za 20 minut tě vysadím v lese, nepoznáš, že nejsi na Šumavě, ty Stopo. o_O

Jsi zamrznul v době, kdy natočil Svěrák Ropáky. Když ti v Mostě v autě zavážu oči a za 20 minut tě vysadím v lese, nepoznáš, že nejsi na Šumavě, ty Stopo. o_O

jak krásně je v Mostě je mi fuk...:rolleyes:
myslel jsem, kolik toho projedeš za cestu do a z Phy. ...

DIVIZE REAL: v úterý 16.1.2018 nás čeká šesté kolo naší indoorové túry - Harbour Town
  • adresa: hotelu Čechie, U Sluncové 618, 186 00 Praha 8 (mapa: https://goo.gl/3c1DaV)
  • sraz do 17:45, začátek nejpozději v 18:00 (do 21:00)
  • Startovné předem na účet: 450 Kč/os
    • účet: 2300348753/2010 (FIO banka)
    • variabilní symbol: vaše číslo čgf
    • poznámka pro příjemce: indoorcup, jméno příjmení, datum turnaje
    • Na místě v hotovosti: 500 Kč/os
Prosím, všechny přihlášené, zašlete peníze včas, ideálně dnes. Možnost i předplatit na další kola, budu pak odečítat. Aktuální počet přihlášených je na 11 lidí, tzn. ještě jsou volná místa, viz: https://goo.gl/UxM7H8

---

DIVIZE VIRTUAL:
Pokud chcete opravit si ještě svůj výsledek do divize VIRTUAL (FIRESTONE), máte čas do neděle 14.1. včetně!

@Mirda a @HonzaS předvedli drsný scénář...
DSC_0969.webp
DSC_0970.webp

DIVIZE VIRTUAL: Výsledky z V.kola túry (Firestone) jsou tu. První tři místa:

1. místo - Marcel Kvietok (95/65 ran, zlepšení hracího hcp z 30 na 27,5)
2. místo - Jan Taraba (89/66 ran, zlepšení hracího hcp z 22,2 na 20,2)
3. místo - Tomáš Kloud (92/69 ran, zlepšení hracího hcp z 22,4 na 21,9)

Více tu: https://goo.gl/zrpYjc
(celkové a průběžné výsledky túry na prvním listě sešitu). Vítězům gratuluji!

---
Zítra v Čechii hrajeme Harbour Town, všichni budou zároveň zapsání i do divize VIRTUÁL, čtvrté kolo je zítřkem zahájeno.

6. kolo: út 16.01. - ne 28.01.2018 – Harbour Town
Výsledky hlásit sem.

golf_buddies_playing_harbor_town.jpg.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom