Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TÚRA: 19. jamka IndoorCup 2017/18

V kalendáři akcí 19.jamky: 10 dates

Stav
Uzamčeno.
No takhle už nikdy víc .. šel jsem sám (kdo taky má čas ve čtvrtek dopoledne před Vánoci..) takže celé kolo za 50minut. Hned na začátku dvakrát 4over par, takže nasranej :-D driver zůstal v koutě, vůbec nechtěl poslouchat .. ale zas jsem se mohl spolehnout na přihrávky do greenu, takže mám 5 greenu v reguli .. no asi příští týden si dám repete a uvidíme :-))
IMG_8810 2.webp

No takhle už nikdy víc .. šel jsem sám (kdo taky má čas ve čtvrtek dopoledne před Vánoci..) takže celé kolo za 50minut. Hned na začátku dvakrát 4over par, takže nasranej :-D driver zůstal v koutě, vůbec nechtěl poslouchat .. ale zas jsem se mohl spolehnout na přihrávky do greenu, takže mám 5 greenu v reguli .. no asi příští týden si dám repete a uvidíme :))
Zobrazit přílohu 3518

Jj, příšernej výkon, zatím si až druhý. :)
https://goo.gl/ft23fu

Asi jsem moc citlivej, ale když kousek od vás začne řvát z plna hrdla malej svišť tak jediné na co jsem dokázal myslet bylo nesmrtelné rčení. Dětičky jsou fajn, ale Herodes to byl král.:mad:

• To se mi líbí
Reactions: ati
Nevím jestli se se nás to týká, ale mohlo by to znamenat hrubé ovlivnění a omezení našich výkonů. Tak se nedivte pokud budeme z Liberce hlásit vyšší čísla :D:D:D:D

Zobrazit přílohu 3221
http://www.golfcentrumliberec.cz/
Nevím jestli je to ještě aktuální téma, ale pobavilo mě odůvodnění, kde se píše:
"Dovoluji si však upozornit, že dlouhodobým zatěžováním plátna v jednom místě +- dojde v tomto místě a okolí k povolení plátna a odraz míčků se stane nestandardním a snadno zahrajete podivně křivou ránu. S tím ovšem nejde nic dělat."
To se mi zdá dost velký nesmysl, protože u Full Swing simulátoru, když míč narazí do plátna, tak je už o trajektorii dávno rozhodnuto díky dvěma snímacím branám před plátnem. Tak nevím, co tím kdo myslel.

Nevím jestli je to ještě aktuální téma, ale pobavilo mě odůvodnění, kde se píše:
"Dovoluji si však upozornit, že dlouhodobým zatěžováním plátna v jednom místě +- dojde v tomto místě a okolí k povolení plátna a odraz míčků se stane nestandardním a snadno zahrajete podivně křivou ránu. S tím ovšem nejde nic dělat."
To se mi zdá dost velký nesmysl, protože u Full Swing simulátoru, když míč narazí do plátna, tak je už o trajektorii dávno rozhodnuto díky dvěma snímacím branám před plátnem. Tak nevím, co tím kdo myslel.

Jj taky jsem to četl a pobavilo stejně. Čekal jsem ještě doporučení stylem : zatěžujte plátno rovnoměrně!

Jj taky jsem to četl a pobavilo stejně. Čekal jsem ještě doporučení stylem : zatěžujte plátno rovnoměrně!

když vidím své dráhy letu míčku, tak ano .. zatěžuju plátno rovnoměrně ... :-D

Třeba myslel na Backspin. Že se tvoří podle toho jak se míček odrazí zpět od plátna. Tak aby se hráči nedivili. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ale je super, že ví co má, co provozuje a jak to funguje. [emoji41]

DIVIZE REAL: Pozvánka: v úterý 2.1. nás čeká páté kolo naší indoorové túry - Firestone.
  • adresa: hotelu Čechie, U Sluncové 618, 186 00 Praha 8 (mapa: https://goo.gl/3c1DaV)
  • sraz do 17:45, začátek nejpozději v 18:00 (do 21:00)
  • Startovné předem na účet: 450 Kč/os
    • účet: 2300348753/2010 (FIO banka)
    • variabilní symbol: vaše číslo čgf
    • poznámka pro příjemce: indoorcup, jméno příjmení, datum turnaje
    • Na místě v hotovosti: 500 Kč/os
Prosím, všechny přihlášené, zašlete peníze včas, ideálně dnes. Možnost i předplatit na další kola, budu pak odečítat. Aktuální počet přihlášených je na 12 lidí, tzn. ještě jsou volná místa, viz: https://goo.gl/UxM7H8

---

DIVIZE VIRTUAL:
Pokud chcete opravit si ještě svůj výsledek do divize VIRTUAL, máte čas do neděle 31.12.!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom