Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TURNAJ: 19.jamka OPEN - Terezín ne 13.4.2025

V kalendáři akcí 19.jamky: 13-04-25

Stav
Uzamčeno.
Ahoj miláčkové,
kdybyste se, pokud už víte, že přijedete a budete hrát, přihlásili prosím pokud možno ne na poslední chvíli, tak by se nám, co to pro Vás zařizujeme, lépe spalo s vědomím, že to nebude průšvih.
Dík.
P.S.: Aplikace v telefonu pro android moc nefunguje, tedy nejen podle mne, ale i podle recenzí na Obchod Play.

Přátelé,

za týden se uvidíme v Terezíně. Sice mezi přihlášenými nevidím některé dříve vášnivé golfisty, třeba @Marklar, @Paudr, @Marta, @Pitching, @Mirek_62, @Jerry, @JardaK, nevím jak @ulilee, @Izanagi @DzejBee a určitě jsem na někoho zapomněl, ale je na čase, abych Vám připomenul, o co se hraje.
Se skromností sobě vlastní jsem si uzurpoval dodávku vinných cen. No, a protože jsem z Mělníka, tak budeme hrát o Mělnický kalamář.
1743956216751.webp

Kdo by si o tom chtěl něco přečíst, tak může třeba tady

bohužel rodinné povinnosti mi znemožnily účast

Já bych se rád přihlásil, zatím ale nedokážu úplně říct, zda nebudu muset věnovat čas pracovní aktivitě v kanceláři. Jistojistě bych to měl vědět v pátek večer :cry: :cry: :cry:

Já bych se rád přihlásil, zatím ale nedokážu úplně říct, zda nebudu muset věnovat čas pracovní aktivitě v kanceláři. Jistojistě bych to měl vědět v pátek večer :cry: :cry: :cry:

Ctrl+c a ctrl+v - takhle se prý dělá :) resp jsem se dozvěděl, že to tak mám dělat. :)

Každopádně my s Týnkou se těšíme. Jsem zvědav na gryny. Btw co kdybychom hráli trefený gryn = gimmy? Mně by to pomohlo :)

za týden se uvidíme v Terezíně. Sice mezi přihlášenými nevidím některé dříve vášnivé golfisty, třeba @Marklar, @Paudr, @Marta, @Pitching, @Mirek_62, @Jerry, @JardaK, nevím jak @ulilee, @Izanagi @DzejBee
Izanagi měl rafinovaný plán, že bude vše z povzdálí sledovat a v pravou chvíli se toho vloží, nicméně ve světle aktuální "formy" mu asi nezbude než vše jen z povzdálí sledovat:(.
Zažívám fascinující situaci kdy mi nejde vůbec nic a opravdu si nejsem jistý, že chci někoho ve flajtu otravovat...
Uvidíme, třeba se stane zázrak a do víkendu se to naučím;):D

Ctrl+c a ctrl+v - takhle se prý dělá :) resp jsem se dozvěděl, že to tak mám dělat. :)
JJ, chápu, to jsem taky slyšel. Akorát se obávám, že by mi na to přišli dost brzo, takže riskovat to raději nebudu ;) ;) ;)
Ono odevzdat úplně jiný barák je poznat celkem rychle :cry::cry::cry:

Izanagi měl rafinovaný plán, že bude vše z povzdálí sledovat a v pravou chvíli se toho vloží, nicméně ve světle aktuální "formy" mu asi nezbude než vše jen z povzdálí sledovat:(.
Zažívám fascinující situaci kdy mi nejde vůbec nic a opravdu si nejsem jistý, že chci někoho ve flajtu otravovat...
Uvidíme, třeba se stane zázrak a do víkendu se to naučím;):D
Takových,co jim nejde nic, tam bude víc 😉 Tak doraž na pokec a procházku po Kotlině s námi, co jsou herně jako ty rozpolcený 😉

Díky, že jsem byl označen jako vášnivý golfista!:eek:
Moje odpověď na neúčast je jednoduchá: mám-li volný víkend, dostává přednost před golfem moje rodina a to jen přesně tento případ. Vnuk s babičkou jsou číslo 1 a 2.
V sobotu a v neděli hraju golf minimálně.
Ale budu na Vás myslet!:up:

Přátelé,

za týden se uvidíme v Terezíně. Sice mezi přihlášenými nevidím některé dříve vášnivé golfisty, třeba @Marklar, @Paudr, @Marta, @Pitching, @Mirek_62, @Jerry, @JardaK, nevím jak @ulilee, @Izanagi @DzejBee a určitě jsem na někoho zapomněl, ale je na čase, abych Vám připomenul, o co se hraje.
Se skromností sobě vlastní jsem si uzurpoval dodávku vinných cen. No, a protože jsem z Mělníka, tak budeme hrát o Mělnický kalamář.
Zobrazit přílohu 49377
Kdo by si o tom chtěl něco přečíst, tak může třeba tady
Měl jsem to v plánu, Kotlinu mám rád. Pak do toho vlezl memorial v Hoře kam se chystám a furt mi to nevychází. No a pak se to úplně podělalo a nejedu ani tam..

Takových,co jim nejde nic, tam bude víc 😉 Tak doraž na pokec a procházku po Kotlině s námi, co jsou herně jako ty rozpolcený 😉
Třeba já.....už teď počítám s tím, že se tam jedu jenom projít, pokecat a najíst se😀 ....Ale tak proč ne....takže právě čestvě přihlášen:).

Jelikož jsem hrál nedávno s tebou Sašo @Sauron ;) s Liborem @ligi toho mám také dost odehráno. S Davidem @macdav jsem také párkrát hrál. Pokud by to nevadilo Lubošovi @Seppper , rád bych šel s ním ;) Šel jsem s ním a jeho kamarády jednou na jaře Beřovice. Michal @requo je také dobrý parťák. Další varianta jsou děvčata. Týnka @kristyna , Marcela a Dana ;) Ve flajtu s děvčaty hraji super skóre ;)
Dal jsem nějakou nabídku. Tak a teď se můžete poprat o to, kdo se mnou chce jít ve flajtu :D
Samozřejmě budu velmi rád, když si mne vůbec někdo z 19 jamky vezme k sobě do flajtu ;)

S jamkaři, se kterými se znám nejdýl (tj.cca 5 - 6 let) jsem už hrál x-krát......ovšem s jednou výjimkou, a tou je @RobertSlajs......takže kdyby snad? :).

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom