- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Uz se tesim, urcite behem leta prijeduUvidime, trava trochu v tehle zime stavkuje... ale snad to pujde....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Uz se tesim, urcite behem leta prijeduUvidime, trava trochu v tehle zime stavkuje... ale snad to pujde....
dobra zprava, hlavne to neuspechat urcite dej info, az otevreteVcera jsme tam meli hochy z CGF a provadeli jsme normovani....
Vzhledem k predchozimu chladnemu jarnimu pocasi nejsou jeste greeny v kondici, abychom v tuto chvili verili, ze od 1.6. to pustime... spis to vidime v pulce nebo koncem cervna... ale jeste uvidime, jak to ted poroste, kdyz se oteplilo.
Vcera jsme tam meli hochy z CGF a provadeli jsme normovani....
Vzhledem k predchozimu chladnemu jarnimu pocasi nejsou jeste greeny v kondici, abychom v tuto chvili verili, ze od 1.6. to pustime... spis to vidime v pulce nebo koncem cervna... ale jeste uvidime, jak to ted poroste, kdyz se oteplilo.
Co budeš dělat pak? Začneš od nuly?
pozde. uz jsem tady az bude devitka, pojedu znovaPockej s tim az na devitku. Pokud vim, vsudehralove hodnoti a prece by si jim to nekazil, kdyz jsou jeste sestka. Nebude to pak presna statistika.
pozde. uz jsem tady az bude devitka, pojedu znova
No, nedivím se, včera to vypadalo ještě hodně syrově.Otevření nových jamek v Předboji se odkládá: http://golfcourses.cz/yard-resort-termin-otevreni-novych-jamek-je-posunut
Taky bych bral, mam to víc po ceste domu do Mordoru než jezdit do StBol, ale @MarekS. lajkuje a nenabiziTa speciální nabídka členství pro 19. jamku by se mi moc líbila!! Na tomhle pácku totiž začínám... (a zatím jsem tam docela často. Taky to mám kousek od domu )
Ja bych chtel jen rocni fee bez clenstvi, jde to taky??Hele hosi.... podle me je nejjednodussi se stat proste clenem. Je to prakticky zadarmo
http://golf.yardresort.com/cs/yard-resort-golf-club
Abych byl konkretni.... pro 19jamku muze byt napr. rec o nejakem zvyhodneni pri vstupu.... ale slevu nelze poskytnout zadarmo zeano ;-)