Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky jsem tam chtěl vyrazit, ale objevil jsem to pozdě a byla už plná kapacita. Nevíš náhodou ten další datum, abych si to ohlídal?Já vyrazila na první turnaj do Berouna. Na 13.ledna to nebylo špatné, jen tři zkažené jamky. Nešla mi krátká hra, železa a driver bez problémů, takže vlastně pohoda. Jinak hřiště dost podmáčené, greeny v pohodě. Naprosto úžasný byl turnajový servis, na dvou jamkách teplý čaj, svařák a polévka, výborné jídlo po hře a to všechno za tisícovku . Další turnaj plánují na únor.
Datum neříkali, asi to bude podle počasí, také to budu hlídat a dám vědět na fórum.Taky jsem tam chtěl vyrazit, ale objevil jsem to pozdě a byla už plná kapacita. Nevíš náhodou ten další datum, abych si to ohlídal?
OK díkyDatum neříkali, asi to bude podle počasí, také to budu hlídat a dám vědět na fórum.
snad v Lípě, na část jamek, ale sama jsem tam nebyla - a přijde mrázVzhledem k pocasi jsem za poslednich par dni navstvil par hrist v okoli. Bohuzel, dle predpovedi nam o vikendu zacne ta prava zima
Berovice: hraje se cela 18 ze zlutych odpalist, fairwaye a rafy v dobrem stavu, greeny obcas skacou, ale bez aerifikace podmacena je klasicky jen devitka
Bitozeves: zde se hraje za par korun 200/350, jedinou vadou jsou greeny, propichane a lehce zarostle kolem do trychtyre puttovani je nahoda
Benátky: hraje se take cela 18, stridave z modrych a cernych odpalist, greeny v dobrem stavu, skoro jako v lete Fee lidove
Černý most: na Černáku se hraje mixovana devitka: 4,5,7,18,12,13,9,10,11, dle pocasi na letni/zimni greeny. Letni greeny ve skvelem stavu, ale priplatite si za ne, devitka za 550/700 korun Hraje se stridave ze zlutych a zelenych odpalist.
Hraje se jeste nekde??