Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

1000020737.webp

Po mesicni pauze opet na hristi. V posledni dobe jsem tolik netrenoval. Teetime v 8 rano bylo docela prijemne, hriste prazdne, ranni rosa na trave, greeny proto vcelku pomale, vychazejici slunicko hralo do zad. Voda porad stoji v nekterych bankrech.
Vykon vcelku vyrovnany na vsech jamkach krome 5ky. Na 7ce bohuzel prvni mycek z odpaliste ztraceny, nicmene druhy odpal z tycka na green a 1 pat. I tak bogey docela jde.
Hra me bavila i kdyz zadny zazrak, ale zas zadne ulety a docela konzistentne a pod svuj par. Hned se pracovalo lepe v praci

Minulý týden golf v Bulharsku, hrána hřiště Lighthouse (1x), BlackSeaRama (2x) a Thracian Cliffs (2x). První dvě jsou pěkná kvalitní hřiště na náhorní planině vysoko nad mořem, z pár jamek je na něj i supr výhled.....no a Cliffs je naprostá bomba na útesech mezi skalama a mořem:up: , asi to nejkrásnější - ale i nejtěžší - co jsem kdy hrál.....No hrál je silný slovo:(.....moje současná "výkonnost" na toto hřiště nestačí ani omylem, každá chyba je tady trestána ztrátou míčku (hledat nelze - nebo by se teda nemělo - protože hadi🪱)....takže to byla spíše jen projížďka na bugy (je zde povinná) po útesech se ztrátou cca osmi míčků každou rundu (ale byla tam i mnohem horší čísla ztrát😀). Nicméně krásná projížďka, ten Gary Player se tady hodně vyřádil......rozhodně nelituju:).
20240918_104027.webp

20240918_113140.webp

20240918_114814.webp

20240918_120323.webp

20240921_145901.webp

Minulý týden golf v Bulharsku, hrána hřiště Lighthouse (1x), BlackSeaRama (2x) a Thracian Cliffs (2x). První dvě jsou pěkná kvalitní hřiště na náhorní planině vysoko nad mořem, z pár jamek je na něj i supr výhled.....no a Cliffs je naprostá bomba na útesech mezi skalama a mořem:up: , asi to nejkrásnější - ale i nejtěžší - co jsem kdy hrál.....No hrál je silný slovo:(.....moje současná "výkonnost" na toto hřiště nestačí ani omylem, každá chyba je tady trestána ztrátou míčku (hledat nelze - nebo by se teda nemělo - protože hadi🪱)....takže to byla spíše jen projížďka na bugy (je zde povinná) po útesech se ztrátou cca osmi míčků každou rundu (ale byla tam i mnohem horší čísla ztrát😀). Nicméně krásná projížďka, ten Gary Player se tady hodně vyřádil......rozhodně nelituju:).
Zobrazit přílohu 46047
Zobrazit přílohu 46048
Zobrazit přílohu 46049
Zobrazit přílohu 46050
Zobrazit přílohu 46051
Velká paráda. Furt na tím dumám že tam musím, ale poslední zkušenost mých vnitřností s Bulharskem mi i po 12 letech tak nějak říká abych tam nejezdil😁

Zobrazit přílohu 46047
Zobrazit přílohu 46048
Zobrazit přílohu 46049
Zobrazit přílohu 46050
Zobrazit přílohu 46051
Tak to je nádhera. Závidím kluci takový golf. Hned se mi lépe vstává do práce ;)

MK. První kolo dobrý. Náskok před druhým kolem nejméně 6 ran.. Druhé kolo začalo dobře. Záchrana z bunkeru, birdie a par. Na 4. šlajs, rána před green, chip a 3 putty. Double. Vlčáci se začali dotahovat. Drive na 5. zátah, nenalezeno. Šel jsem zpět na odpaliště a vřelo to ve mně svinsky. Další double. Na 6. šlajs na outovou stranu. Provize. To samé. Další provize. Přišel čas na myšlenku zlomení hole. 😄 Našel jsem první balón. A od té doby dobrý. Ale klid a trpělivost, jakou jsem v sobě během těch tří jamek musel najít... Do budoucna super. Takže vážení - jak se říká.. Ve vzteku se to hrát nedá. Klid a trpělivost. To je můj poznatek, který zkuste dostat do hry. Skóre to jen zlepší. 😄 Nakonec to dopadlo a slavím zlatý hattrick..

Díky výhře v turnaji v ČL jsem vyrazil za ještě dobrého počasí na Hostivař.
Hra relativně dobrá, samozřejmě několik chyb se tam objevilo.
Nešla mi úplně hra z týčka.
Hřiště kvalitně super, nemám co vytknout.
1727421985142.webp

Ke hřišti, nebyl to nikdy můj šálek kávy a ani nyní se to nezměnilo. Jamky jsou zajímavé, ale je to vše nahuštěno na sebe. Hrál jsem všech 18 jamek, ale nejdříve 12 a pak přechod na zadních 6, který je přes "sídliště". No, je to zvláštní, pokud se asi hraje vcelku, je to lepší a kompaktnější.
Hřiště poloprázdné.

No, je to zvláštní, pokud se asi hraje vcelku, je to lepší a kompaktnější.

Jj, určitě. Já hraju zvlášť bohužel ve všední den pravidelně, o víkendu či na turnajích se to jde propojeně a ten dojem je mnohem lepší. Měl si kachny - podle mě bydlej v té náhodně vodě pod trojkou? :)

Jj, určitě. Já hraju zvlášť bohužel ve všední den pravidelně, o víkendu či na turnajích se to jde propojeně a ten dojem je mnohem lepší. Měl si kachny - podle mě bydlej v té náhodně vodě pod trojkou? :)
Vodu v příkopu jsem viděl, ale obyvatele žádné

Dnes po delším čase opět turnaj. Hrálo se Na Vrších - pěkné 9 jamkové hřiště, dnes naprosto v pohodě, jedině snad na 3 bylo trochu mokro.
Moje hra byla na první devítce dobrá - fungovalo skoro vše. Začínal jsem na 8 a hned parem. Druhá devítka už tak dobrá nebyla - dokonce jsem škrtal jednu jamku.
Celkově spokojený s předvedenou hrou (vždy to může být lepší). Celkově tedy 32 STB.

Dnes jsem vyrazil na celodenní výlet na turnaj do Grabštejna, kde jsem se těšil na Honzu @HonzaS . Vlastně jsem jel hlavně za ním. Za tmy jsem odjížděl a za tmy se vrátil. Hodně se ty dny zkracují. Byla docela zimička s občasným studeným větříčkem. Hřiště bylo místy podmáčené, greeny děrované a zapískované, což dělalo z patování trochu loterii :D Moje hra až na 3 zkraty byla vlastně docela hezká. Také díky super flajtu, kde panovala velmi dobrá nálada, i když flajt před námi byl velmi pomalý. Tak převelice děkuji Honzovi @HonzaS , Marcelovi a Josefovi za velice hezký den na golfu.
1727546050753.webp

Přílohy

• IMG_20240928_101538.webp
    IMG_20240928_101538.webp
    139,5 KB · Zobrazení: 51
  • IMG_20240928_102918.webp
    IMG_20240928_102918.webp
    130,2 KB · Zobrazení: 45
  • IMG_20240928_102922.webp
    IMG_20240928_102922.webp
    257,8 KB · Zobrazení: 43
  • IMG_20240928_104753.webp
    IMG_20240928_104753.webp
    115,9 KB · Zobrazení: 47
  • IMG_20240928_114325.webp
    IMG_20240928_114325.webp
    111,6 KB · Zobrazení: 56
  • IMG_20240928_115720.webp
    IMG_20240928_115720.webp
    177,1 KB · Zobrazení: 63
  • IMG_20240928_133317.webp
    IMG_20240928_133317.webp
    129,7 KB · Zobrazení: 46
  • IMG_20240928_131349.webp
    IMG_20240928_131349.webp
    165,7 KB · Zobrazení: 52
  • IMG_20240928_143153.webp
    IMG_20240928_143153.webp
    78,2 KB · Zobrazení: 41
  • IMG_20240928_144140.webp
    IMG_20240928_144140.webp
    130,9 KB · Zobrazení: 49
Po delší době oba víkendové dny na golfu. V sobotu jsem měl pozvaný bagr, ale rozbil se. Kéž by ne. Takto jsme trpěli za flajtem korejců přes 4,5 hodiny. I jejich vlastní manželky jim utekly snad o 2,5 jamky.
Vyhulil jsem krabičku, proseděl nejmíň půl hodiny na lavičce a byl svědkem toho, jak jeden moula přešel celej green na čtyřce i s vozíkem. Výsledek takový naprd, 91, každá druhá rána po dlouhém čekání, to nedávám. Prostě škoda bagru, kterej nepřijel.
Dnes to bylo jiné kafe, dostali jsme neoficiání teetime úplně vepředu, sice jsem ráno škábal auto a prvních pár jamek klepal kosu, ale stálo to za to. Po devítce to vypadalo na čas kolem třech hodin, pak jsme zvolnili. Výsledek lepší, škoda že na druhé devítce vychladl patr a opět jsem musel spáchat kolaps na jedné jamce. Ale i tak parádní den.

Přílohy

• IMG_3956.webp
    IMG_3956.webp
    25,1 KB · Zobrazení: 49
Dnes Hostivař s @requo. Ve všední dny po práci moc nechodím, ale bylo třeba využít poukaz, který František vyhrál v České Lípě. Úplně neumím vypnout, možná to bylo i tím městským hřištěm. Ale relax to byl. Vystřídal se nám déšť se sluníčkem. Stejně tak dobré rány se špatnými. Michal mi dnes více chválil vydařené rány, zaslouženě. 🍀Celkové číslo 109, ale to dnes není tak důležité. Radost mám totiž ze 4parů, které jsem uhrála. Jinak jsem hodně kazila, bylo hodně vody…Hřiště prázdné, velmi pěkné grýny. Uz je znát začínající podzim. 🍁
IMG_8536.webp
IMG_8530.webp
IMG_8533.webp
IMG_9696.webp
IMG_8534.webp

Dnes finále série Král a Královna Kotliny.
I po deštích, bylo hřiště dobře připraveno. Na pár místech na fevejích sice podmáčeno, ale ten zbytek byl moc hezký. Greeny velmi dobré, rafy kousavé, ale dobrá výška. Odpaliště také fajn. Překvapila mne kvalita bankrů. Paradoxně nebyly letos tak dobrý jako dnes na konci sezóny.. Uhrabaný a nakypřený písek. Vím to moc dobře, protože jsem jich asi pět navštívil ;) Moje hra byla ale katastrofa. Střídání dobré a špatné hry se mne drží celý rok. Největší můj problém byl, dostat se na green. Pak už to docela šlo. Železa i driver si ze mne dělaly dobrý den. Naštěstí krátká hra a patování mne držely při životě.
Jenom díky super flajtu a mé zenové terapii jsem žádnou hůl nezlomil, a ani nazahodil. Byl jsem absolutně vyklidněný ;)
Jo start byl canonem. Mi startovali ze 7 jamky.
1728145778906.webp

5.10.2024 • Slapy: 93 ran, 36 patů (by mGolf)

Slapy.webp

Turnaj Hezké Hry se @sucháč - celý rok mu slibuju, jak mu to přijdu zkontrolovat no a dopadlo to až bohužel teď. Změnil se rodinný program, takže sobotu jsem měl volno a hledám, kam bych se vrtnul, tož hurá na Slapy. Jako, v těch 11ti stupních a nepřetržitého mrholení to byla docela výzva. Naštěstí moc nefoukalo, ale ta voda byla všude. Moc mi to nešlo, resp. chtěl jsem lépe, ale mohlo to být výrazně hůře. Žádná strašná jamka nebyla, ale taky mi to moc nelepilo a 7 double je prostě moc. To ty 4 pary nezachrání. Ale co, 93 turnajových ran není na mě aktuálně zas tak hrozný. 32 STB.

Hřiště - hodně mokré. V noci pršelo, celý den dneska mrholilo. Hratelné to bylo, skutečná náhodná voda byla jen na některých místech. Mnoho bunkerů dnes modré kolíky (což mi osobně bylo k ničemu, protože jsme do nich stejně nehrál). Každopádně, co bylo skvělé, tak byly grýny. Krásné rychlé, to znamená, že jsem to prostě netrefoval dobře. Pohodový flajt s Petrem, Honzou a Radkem - celkově to i přes to sychravé počasí bylo fajn. A i když jsem ve flajtu zahrál nejhůř, tak dobrou náladu jsem díky nim měl celou dobu. Díky kluci za hru! Určitě to není moje poslední Hezká hra! ⛳

Pro představu pár fotek, jak to Petr s Hezká hra vede... to byla svačinka a stul cen!

IMG_8557.webp IMG_8558.webp IMG_8560.webp IMG_8561.webp IMG_8562.webp IMG_8563.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom