A jako každý blížící se konec pracovního týdne, přepadl mě KOPR. Zkratku, kdo nezná, si vygůglete. K dnešnímu odlehčeném článku mě přivedl komentář na FB od @JardaK, kde k něčemu reagoval s poznámkou na @mkopcak hořehledské slepice, že to jsou převlečení míčkožrouti. Vypadají skutečně tak, nebo jinak? A co na to Jan Tleskač? Pojďme se zeptat AI Chat GPT 4.0. :)

A hlasujme, který míčkožrout je nejlepší?

---
Requo: Ahoj umíš vygenerovat už obrázek?

ChatGPT: Ano, umím generovat obrázky podle textových popisů. Pokud máš nějaký konkrétní nápad nebo téma, které bys chtěl vidět jako obrázek, napiš mi prosím detailní popis a já se pokusím vytvořit obrázek podle tvých představ.

Requo: Bezvadný. Potřeboval bych vygenerovat obrázek golfového mičkozrouta. Reálné neexistuje, ale je to mezi hobby golfisty, kteří pro hře často ztrácí míčky, se to na něj v dobrém svádí - ten míček mi musel sežrat míčkožrout. Proto tu není. Jak by takový míčkožrout mohl vypadat?

ChatGPT: Představme si golfového míčkozrouta jako roztomilou, ale zároveň tajemnou bytost, která se skrývá na golfových hřištích. Může mít velké, výrazné oči pro noční vidění, aby mohl v noci sbírat golfové míčky, a velký, přizpůsobivý ústní vak, kterým míčky polyká. Jeho tělo by mohlo být pokryto měkkým zeleným chlupem, aby se mohl dobře maskovat v trávě a mezi stromy. Na zádech by měl malé, ostré hroty připomínající golfové míčky, což je způsob, jakým si dekoruje svůj domov ztracenými míčky. Míčkožrout by měl být schopný pohybovat se rychle a tiše, s malými, ale silnými nohami, aby se mohl lehce plížit a nikdy nebýt spatřen golfisty. Jeho přítomnost by byla tajemným doplňkem golfové hry, vždy nevídaná, ale často obviňovaná ze ztráty míčků. Takto bychom si mohli představit golfového míčkozrouta. Teď můžu vygenerovat obrázek podle tohoto popisu. Chceš, abych pokračoval?

Requo: Ano, vygeneruj prosím 4 varianty obrázku různých míčkožroutů, každý v něčem odlišný od ostatních, abychom mohli v naší komunitě hlasovat, která se nejvíce blíží obecné představě tohoto záludného tvora provázející nás pro každé hře... :) Prosím o krátký popis každé varianty.

ChatGPT: Vytvořím jeden obrázek golfového míčkozrouta podle popisu, který jsem dal. Pro generování více variant bychom museli postupovat postupně, ale začneme s jednou verzí a uvidíme, jak vypadá.


Míčkožrout - Varianta A.png

VARIANTA A: Zde je vizualizace golfového míčkozrouta, jak byl popsán: roztomilá a zároveň tajemná bytost, která se skrývá na golfových hřištích, se schopnostmi nočního vidění, velkým ústním vakem na míčky, tělem pokrytým měkkým zeleným chlupem a malými, ostrými hroty připomínajícími golfové míčky na zádech. Tento míčkozrout vypadá přátelsky, ale zároveň záludně, což dokonale odpovídá pověstem, které mezi golfisty kolují.

Pokud byste chtěli vidět další varianty, mohu generovat další obrázky, ale každý obrázek bude třeba vygenerovat postupně. Mějte prosím na paměti, že kvůli politikám platformy můžu vytvořit pouze jeden obrázek najednou. Pokud máte zájem o další variace, dejte mi vědět!



Requo: Určitě, to vypadá skvělé. Prosím, vygeneruj další variantu a opět popis.

ChatGPT:
Míčkožrout - Varianta B.png


VARIANTA B: Zde je druhá varianta golfového míčkozrouta, tentokrát s přidaným kouzlem a jedinečností. Tento má přehnaně velké, chlupaté uši, které používá k poslechu zvuku golfových míčků kutálejících se po zemi. Jeho srst je patchwork různých odstínů zelené a hnědé, díky čemuž dokonale splyne s listím na golfovém hřišti. Namísto hrotů má na svém ocasu měkké pompomy velikosti golfových míčků, což dodává hravý, méně zastrašující vzhled. Jeho oči jsou menší, ale stále svítící, a má delší čenich, kterým čichá po golfových míčcích skrytých v trávě. Bytost je znázorněna v hravé pozici, jako by právě našla golfový míček a chystala se na něj hravě skočit.

Pokud máš zájem o další varianty nebo potřebuješ něco jiného, dej mi prosím vědět!

Requo: To je skvělé. Zkusme se prosím zamyslet nad variantou Plazivého zvířátka, podobného většímu červovi, který roztomile ale přitom zákeřně jde po míčku jako krtek. :)

ChatGPT:

Míčkožrout - Varianta C.png

VARIANTA C: Představ si nyní variantu golfového míčkozrouta jako Plazivé zvířátko, podobné většímu, roztomilejšímu červovi. Toto stvoření je prodloužené a segmentované, s měkkou, sametovou kůží, která se třpytí v odstínech zelené a hnědé, dokonale splývající s terénem golfového hřiště. Jeho tvář zdobí pár velkých, kulatých, výrazných očí a malý, ústní otvor, kterým nasává golfové míčky, podobně jako krtek. Kritter se pohybuje plazivým, vlnícím se způsobem, zanechává za sebou stopy v trávě, jak se tiše přibližuje k golfovým míčkům. Navzdory svému plazivému pohybu má hravou povahu, s náznakem záludnosti v očích, když si vybírá nic netušící golfové míčky pro svou sbírku.

Pokud máš zájem o další varianty nebo máš nějaký jiný nápad, který bys rád vizualizoval, neváhej mi dát vědět!

Requo: Mám. Jako poslední variantu, prosím o létavce! Míčkožrout beroucí záludně míčky ze vzduchu a schovávající se po úspěšném úlovku ve větvích! Protože nahoru skoro nikdo při hledání nekouká!

ChatGPT:
Míčkožrout - Varianta D.png

VARIANTA D: Zde je poslední varianta golfového míčkozrouta: Létavec. Tato bytost záludně chytá golfové míčky přímo ze vzduchu a po úspěšném úlovku se schovává ve větvích stromů. Má pár velkých, opeřených křídel, které jí umožňují tichý let nad golfovým hřištěm. Tělo je štíhlé a aerodynamické, s kombinací zelených a hnědých peří pro maskování mezi listím. Oči této bytosti jsou ostré a soustředěné, ideální pro pozorování golfových míčků ve vzduchu. Jeho drápy jsou navrženy tak, aby golfové míčky jemně chytaly, aniž by je poškodily, a na tváři má záludný úsměv, naznačující jeho hravou povahu. Po chycení míčku rychle vystoupá a schová se ve větvích stromů, kde je téměř nemožné ji najít, protože golfisté při hledání svých ztracených míčků jen zřídka hledají vzhůru.

Doufám, že tyto vizualizace golfových míčkozroutů přinesou zábavu a inspiraci do vaší golfové komunity! Pokud máte další nápady nebo potřebujete něco jiného, dejte mi vědět.

Requo: Děkuju, skvělé. Takto mi to stačí. Přeji ti pěkný den a těším se na spolupráci příště. A hezkou hru (pokud taky někde třeba hraješ alespoň v duchu golf, ten náš nádherný sport).

Chat GPT: Děkuji moc za milá slova a přeji také krásný den! Jsem rád, že jsem mohl pomoci a těším se na naši příští spolupráci. Ať se vám na golfovém hřišti daří, ať už ve skutečnosti nebo jen v duchu tohoto krásného sportu. Mějte se skvěle a užijte si každou hru!