Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
na Anně můžeš klidně potrénovat, ale pozor ať jí je víc než 15 !!!!!Milý soutěžní výbore Chtěl jsem se zeptat,zda budeme nějak kombinovat ty 3 devítky,nebo hrát jenom dvě pevně dané Ještě jsem nehrál ,,Annu,, tak abych na ní popřípadě natrénoval Děkuji za odpověď
Hezký nápad, s tím jménem týmu. Takže i pro ostatní. Nahlašte i jméno týmu, nebo vám bude určeno soutěžním výborem (tedy mnou). A věřte, že umím být škodolibý.
Já jsem volný. Chce mně někdo. Nezdržuju. Sem tam si zakurvuju. Holemi neházím. Spoluhráče za povedenou ránu chválím. V begu mám neustále placatku slivovice vlastní výroby.Hezký nápad, s tím jménem týmu. Takže i pro ostatní. Nahlašte i jméno týmu, nebo vám bude určeno soutěžním výborem (tedy mnou). A věřte, že umím být škodolibý.
Doplňuji. HI- 21Já jsem volný. Chce mně někdo. Nezdržuju. Sem tam si zakurvuju. Holemi neházím. Spoluhráče za povedenou ránu chválím. V begu mám neustále placatku slivovice vlastní výroby.
Poslušně hlásím dvojici "RUMÍCI" @RomanL + @PFP 14,9 a 14,7 (asi není velká šance, že na MID/Senior na Zbraslavi HI zlepšíme a potom už tam budem...).Hezký nápad, s tím jménem týmu. Takže i pro ostatní. Nahlašte i jméno týmu, nebo vám bude určeno soutěžním výborem (tedy mnou). A věřte, že umím být škodolibý.
Promiň Libore,dnes se mi bohužel podařil snížit hcp,jak jsi zaregistroval Pozdravuj sestřičkyNudím se v nemocniční posteli......tak začnu, a hlásím dvojici: @ligi HI 25,1 a @jumbodedek HI 17,3
Promiň,já budu fandit vašim hezčím polovičkám
Kluci, nic ve zlým, ale členky týmu "Šťastná Kristýna" mají jisté vizuální předností, které u vás postrádám........takže ve fandění mám jasno
V poho, hlavně že ti to šlo a máš formu.....spíš je třeba se zamyslet nad nějakým názvem týmu. Nebo to necháme na @Jerry ? To by ale nemuselo vzhledem k našim postavám a věku dobře dopadnoutPromiň Libore,dnes se mi bohužel podařil snížit hcp,jak jsi zaregistroval Pozdravuj sestřičky
Kluci, nic ve zlým, ale členky týmu "Šťastná Kristýna" mají jisté vizuální předností, které u vás postrádám........takže ve fandění mám jasno
Já mám rád zelenou nebo Tulamorku....něco si vymysli,a slož s jednou z mých kořalek slovo A nebo třeba Mladý duchemNechám to na tobě parťáku Nebo se zeptej sestřiček,třeba je něco napadne
Já bych do toho šel, ať je nějaká srandaMám kontrolní otázku :
Pokud bude zájem můžeme zprostředkovat sázkové soutěže v longestu a nearestu. Princip jednoduchý. Kdo se chce zúčastnit vsadí např. 50,-Kč. Vítěz bere vše a jako poplatek za zprostředkování výhry mě a náčelníka pozve na panáka.
Zájemci se hlašte sem do vlákna nebo soukromou zprávou. Pokud bude zájem alespoň takový, aby výhra stačila na ty tři panáky, a něco vítězi zbylo, tak to připravím a zajistím.