- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Kdyby někdo potřeboval, pojedu ve čtvrtek ráno z Prahy, tak můžu někoho vzít
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já tam určitě už taky budu a rád s vámi půjduBorci z tymu Vzdycky na ferveji, planuji dorazit nekdy po jedne hodine a pak jit cvicne kolo a prozkoumat i okoli ferveji, kam se behem vikendu jiz nepodivaji. Tak kdyby se chtel nekdo pridat…. Presny cas nemame.
Asi bych chtěl vidět, jakou máte formuBorci z tymu Vzdycky na ferveji, planuji dorazit nekdy po jedne hodine a pak jit cvicne kolo a prozkoumat i okoli ferveji, kam se behem vikendu jiz nepodivaji. Tak kdyby se chtel nekdo pridat…. Presny cas nemame.
Vezmeme si ty vaše@RobertSlajs
Tak jo a vemte si drobny
Jen bych na znalce Darové měl prosbu, jaké dvě devítky si vybrat na rozehrání, já tam ještě nehrál
dobrá,tak se budeme jmenovat ,,MladýDuchem,,Mladý duchem je dobrý, to bych nechal. .....Tak se v Hoře moc nepřetrénuj
já na vás počkám cca od 10 hod na terase budu přejíždět po snídani z Hořehled na hřiště s vámi pujdu rádBorci z tymu Vzdycky na ferveji, planuji dorazit nekdy po jedne hodine a pak jit cvicne kolo a prozkoumat i okoli ferveji, kam se behem vikendu jiz nepodivaji. Tak kdyby se chtel nekdo pridat…. Presny cas nemame.
Děkuji za info, nějak to zkombinuju. Ono se taky může stát, že přijedu úplně v jiný časNejjednodušší jsou dle mého Jezírka - to je poměrně střelnice. Tam je zapeklitá při neznalosti jen jamka číslo dva a druhá půlka jamky číslo devět. Resp. potrápit umí všechny, ale zpravidla alespoň míček najdeš (na jaře) hraje se především po vrstevnici (až na jedničku a tuším sedm - zákeřný třípar do kopce = furt jsem tam krátkej, to převýšení tam je, ale opticky to prostě nevypadá). Panorama a Sv Anna jsou charakterove velmi podobné. Poměrně kopcovité. Jsou taky vedle sebe a prolínají se. Velmi doporučuji, pokud nebudou cedule (před 14 dny ještě nebyly) se při první návštěvě a hře na těchto dvou devítkách chytnout někoho, kdo už tam hrál. Pokud to nepůjde, tak velmi pečlivě koukat na kameny, které jsou u odpališt, je tam slabý umělecký nápis názvu devítky. A pak koukat do skorky nebo na hodinky na mapku. Podle mě je vcelku jedno, jestli první Panorama, nebo Svatá Anna. Naštvou obě. Jezírka je na lepší náladu. určitě nejdi poprvé ale kombinaci Panorama a Sv. Annu. Jsou fakt narozdíl od Jezírek velmi podobné.
Já jsem prosím pěkně Alexander, aktuálně mám 29,9Měl jsem krásný počet dvojic, tak abych poskládal 8 kompletních flightů. Dnes odpoledne se mi jedna dvojice odhlásila. Pokud by jste někdo měl dvojku pohodových golfových kámošů, kteří by pružně nahradili odpadlíky, dejte mi vědět do SZ. Vyjímečně nemusí být ani jeden členem 19. jamky.
Díky tomu, že se téměř všichni sdružili sami od sebe, mohu již nyní zveřejnit předběžnou tabulku týmů. Těm týmům, které mi nedodali název, jsem ho vymyslel. A komu se to nelíbí, ať si ... vymyslí jiný a pošle mi ho do SZ.
Zobrazit přílohu 30445
Doplněno, opravenoJá jsem prosím pěkně Alexander, aktuálně mám 29,9
Tak to je výzva@RobertSlajs
Tak jo a vemte si drobny
teď když na to koukám, tak já jsem David Machač a ne Machač David. Tak jen aby bylo jasnoPřišla mi ještě jedna omluvenka, takže jsem se z náhradníka stal bojovníkem. A upozorňuji, že máme s Marcelou velké ambice a očekávání. Také mi dorazili dvě reklamace na názvy týmů, takže zde je aktuální tabulka. Ještě někdo požaduje změnu?
Zobrazit přílohu 30466