@Dalibor7 a @RobertSlajs budete hustá dvojka a já vám budu s radostí dělat supportKlídek, já hraju v první řadě proti hřišti. Bohužel netuším, čím to je, ale většinou vyhraje to hřiště.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
@Dalibor7 a @RobertSlajs budete hustá dvojka a já vám budu s radostí dělat supportKlídek, já hraju v první řadě proti hřišti. Bohužel netuším, čím to je, ale většinou vyhraje to hřiště.
Bábovku? Nebo radši klobásy?Dohodnuto, jdeme do dvojky s @RobertSlajs, zbývá zjistit, co bude obnášet ten support od @Dana
Počkat, počkat! Nemůžeme mít @Dana aspoň ve střídavce?Bábovku? Nebo radši klobásy?
Dana chce seznam, kolik má upéct bábovek, a kolik kilo klobás Jako že se bude střídavě starat o nás všechnyNechci Pavlovi lézt do zelí, ale počítáme s tím, že nakonec 2-4 lidi půjdou hrát mimo soutěž. Turnajové dvojice by měly být stabilní, jink budou mimo hru o hlavní ceny.
Asi by ničemu nevyvadil flight složený z turnajové dvojice, doplněný lázeňskými golfisty.
Když napečeš 5 bábovek a dovezeš 20 párů klobás, tak to bude akorát.....Hlavně se domluvte a dodejte seznam
Michale je to neskutečná nádhera. Pevně doufám, že se Libor @ligi utrhne ze řetězu a skončíme na bedněSoutěžní výbor představuje poháry. Na poháry se mohou těšit první tři místa celkového turnaje, vítězové jednotlivých dnů... a pro každého účastníka památeční "pohárek". Na obrázku vzorek od každého..
Zobrazit přílohu 35641
Material: bříza, americký ořech. Laserová gravírka, trochu toho nápadu, mraky úprav šablon, vyhozených zmetků, kompletování, lepení, nadávání u nepovedených komponent a tak. Tak letos tak.
Tak kdyby Pavel neměl svého Romana, tak bych Vás dal spolu, vy byste rozštěkali i ty břízy na Panoramě.Já se nechám překvapit, s kým mě spáruje soutěžní výbor. Trocha toho napětí neškodí
No, já si myslím, že by to bylo právě naopak.Tak kdyby Pavel neměl svého Romana, tak bych Vás dal spolu, vy byste rozštěkali i ty břízy na Panoramě.
Doufej Péťo, doufej.....ale ještě jsem hole letos nedržel v ruce. V sobotu návštěva, včera déšť........Můj nejzásadnější příspěvek do naší dvojice bude tedy nejspíš můj vysoký HI, abychom měli velký odpočet ran
Ano. Pojedu buď od Jesenice nebo z Radlické, takže Tě někde na západě Prahy můžu bez problémů nabrat. A to by mělo vyhovovat, že?Ahoj všem.
Nepojedete na Darovan někdo až v pátek 19.5. z Prahy? Až kolem 12hodiny? A neměli byste jedno místo v autě pro mě volné?
Děkuji.