- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, jestli bys chtěl být spolehlivě poslední, tak mě opustila parťačka...
To mě taky napadlo, nedovolil jsem si to napsatNemáš tam chybu? Nemá být „Bumbálci”?
Nemáš tam chybu? Nemá být „Bumbálci”?
Pak jste měli spíš vybrat název "Bohoušové"Nene, bum bác, hraj jak leží.
Ty jo, tak ještě, že jste nepoužili „Hustá dvojka”
Jediné co je nesportovní (spíš pěkný svinstvo) je sázet na vlastní špatný výsledek či prohru.........což se nejspíš ne úplně ojediněle děje i v profisportuMohli bychom vypsat sázky. Akorát to určitě naráží na nějaké pravidlo, že sázet sám na sebe, případně na soupeře je děsně nesportovní. Akorát zase na druhou stranu - sázky zrovna přátelství netmelí. Tak nic.
Loni jsme byli druzí, tak je název týmu oprávněnýTy jo, tak ještě, že jste nepoužili „Hustá dvojka”
Tak to je výzva, jdu do toho :-DNo, jestli bys chtěl být spolehlivě poslední, tak mě opustila parťačka...
Hele, @RobertSlajs, to je asi lepší parťák pro tebeJako levoruký Moravák neznající hřiště ani žádné jamkaře z předchozích akcí, navíc přijíždějící bez spoluhráče, budu váženému organizačnímu výboru vděčen za přidělení kohokoliv. Nejlépe samozřejmě někoho, s kým to vyhrajeme (nebo se aspoň zúčastníme).
Případně se hlaste sami, kdo jste na tom podobně; v případě více zájemců si parťáka vylosuju bez přítomnosti notáře.
Marcela nejede, místo ní se mnou bude bydlet Terezka Harmatová, s resortem by to mělo být vyřešené..Seznam účastníků aktualizován na titulním příspěvku.
Máš pravduMarcela nejede, místo ní se mnou bude bydlet Terezka Harmatová, s resortem by to mělo být vyřešené..
Hele, @Dalibor7 jede vyhrát, já bych mu to určitě kazil :-DHele, @RobertSlajs, to je asi lepší parťák pro tebe