NaBednu
Guru fóra
díky za upozornění
nebylo mi jasné, jak to funguje, když k sobě člověk nemá spoluhráče, a tak jsem tam volala a slečna mi vysvětlila, že tam někoho přidělí
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
díky za upozornění
díky za upozornění
nebylo mi jasné, jak to funguje, když k sobě člověk nemá spoluhráče, a tak jsem tam volala a slečna mi vysvětlila, že tam někoho přidělí
Přes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…Asi tak, čárku a pryč......a i to bych hóóódně rozmejšlel, neb za tu cenu si přes ČGF zahraju druhý nejlepší hřiště v Česku Albatross 4x !!!....a ještě mi zbyde po každý hře na kafe či pivo
pres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni moznyPřes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…
Myslim, ze je to kdykolivpres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni mozny
Díky. To je trochu něco jiného, než padlo výše od @ligi . 3600 za 4 hry lze ve všední den s erste premier, na kafe fakt nezbyde a kvůli tomu se mi k těm šmejdům nechce.pres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni mozny
Přes ČGK jak jsem psal.......Zakoupeno na letošek (i sezóny minulé) 10 her za 7800.-Kč (členství R104)....tzn. jedna hra za 780,-.....x 4 = 3120,-kč. A pokud hraješ často, tak to jde pořídit i levnějc.......např. při členství R408 či R416 se v pohodě dostaneš pod 700,-KčPřes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…
Psal jsi přes ČGFPřes ČGK jak jsem psal.......Zakoupeno na letošek (i sezóny minulé) 10 her za 7800.-Kč (členství R104)....tzn. jedna hra za 780,-.....x 4 = 3120,-kč. A pokud hraješ často, tak to jde pořídit i levnějc.......např. při členství R408 či R416 se v pohodě dostaneš pod 700,-Kč
A jo...překlep.......a omluva. A taky souhlas, že toto asi pro tebe - na rozdíl ode mne - opravdu není. Myslel jsem, že bys třeba těch 24 her (což není zas tak úplně málo)dal na Albatrossu...a zvývajících 16 v kategorii P rozpustil někde po Česku (jsou tam taky celkem drahý hřiště - např MB, Ypsilon....atd.). Ale je mi jasný, že to máš trochu jinak......Psal jsi přes ČGF
Když to počítáš takhle, tak jo. Jen to zacvakáš na těch dalších hřištích. Většinu těch co nejsou v kategorii P hraju levněji (různými cestami). Hraju kolem 100 nebo víc her a průměr za loňký rok mám 396 za hru. Bohužel pro mě tohle cesta není...
díky. @JanKostalCZE má jako vždy v tomhle oboru, pravdu.