NaBednu
Guru fóra
díky za upozornění

nebylo mi jasné, jak to funguje, když k sobě člověk nemá spoluhráče, a tak jsem tam volala a slečna mi vysvětlila, že tam někoho přidělí
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
díky za upozornění
díky za upozornění
nebylo mi jasné, jak to funguje, když k sobě člověk nemá spoluhráče, a tak jsem tam volala a slečna mi vysvětlila, že tam někoho přidělí
Přes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…Asi tak, čárku a pryč......a i to bych hóóódně rozmejšlel, neb za tu cenu si přes ČGF zahraju druhý nejlepší hřiště v Česku Albatross 4x !!!....a ještě mi zbyde po každý hře na kafe či pivo![]()
pres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni moznyPřes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…
Myslim, ze je to kdykolivpres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni mozny
Díky. To je trochu něco jiného, než padlo výše od @ligi . 3600 za 4 hry lze ve všední den s erste premier, na kafe fakt nezbyde a kvůli tomu se mi k těm šmejdům nechce.pres CGK za 4700 muzes 3x (jen ve vsedni den) a 2 hry na horsich hristich, jinak dokup Albatrossu pred CGK neni mozny
Přes ČGK jak jsem psal.......Zakoupeno na letošek (i sezóny minulé) 10 her za 7800.-Kč (členství R104)....tzn. jedna hra za 780,-.....x 4 = 3120,-kč. A pokud hraješ často, tak to jde pořídit i levnějc.......např. při členství R408 či R416 se v pohodě dostaneš pod 700,-KčPřes co a jak si zahraješ Albatross 4x za 3700? To bych fakt rád, mám to u nosu a jejich ceníkové fee se mi moc často platit nechce…
Psal jsi přes ČGFPřes ČGK jak jsem psal.......Zakoupeno na letošek (i sezóny minulé) 10 her za 7800.-Kč (členství R104)....tzn. jedna hra za 780,-.....x 4 = 3120,-kč. A pokud hraješ často, tak to jde pořídit i levnějc.......např. při členství R408 či R416 se v pohodě dostaneš pod 700,-Kč
A jo...překlepPsal jsi přes ČGF
Když to počítáš takhle, tak jo. Jen to zacvakáš na těch dalších hřištích. Většinu těch co nejsou v kategorii P hraju levněji (různými cestami). Hraju kolem 100 nebo víc her a průměr za loňký rok mám 396 za hru. Bohužel pro mě tohle cesta není...
Myslim, ze je to kdykoliv
Zobrazit přílohu 28559
díky. @JanKostalCZE má jako vždy v tomhle oboru, pravdu.