- Autor vlákna
Tak se třeba konečně potkáme.Sice zatím ještě Severočeská seniorka kalendář nemá (nebo jsem ho nezaznamenal), ale určitě se tam min. 2x taky bude hrát.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak se třeba konečně potkáme.Sice zatím ještě Severočeská seniorka kalendář nemá (nebo jsem ho nezaznamenal), ale určitě se tam min. 2x taky bude hrát.
Můžeme dát cvičnou rundu... ;-)Sice zatím ještě Severočeská seniorka kalendář nemá (nebo jsem ho nezaznamenal), ale určitě se tam min. 2x taky bude hrát.
Jen pro info......středočeská seniorka (TT&TB) tam hraje 16.6. a severočeská (Sudetgolf) 8.7.....zrovna včera shodou okolností jsem si to opisoval do diářeSice zatím ještě Severočeská seniorka kalendář nemá (nebo jsem ho nezaznamenal), ale určitě se tam min. 2x taky bude hrát.
Jen pro upřesnění - „Sudetgolf” je ofiko “Podještědská”, to jen kdyby to někdo hledal na ČGFJen pro info......středočeská seniorka (TT&TB) tam hraje 16.6. a severočeská (Sudetgolf) 8.7.....zrovna včera shodou okolností jsem si to opisoval do diáře
No v tom případě tedy ještě jedno upřesnění .......Sudetgolf (konkrétně p.Miřejovský) pořádá dvě túry......Seniorskou (termíny středa - jen pro seniory) a Podještědskou (termíny sobota - věk neomezen).....a v tom případě se v rámci Podještědské túry hraje v Lípě ještě 13.6.Jen pro upřesnění - „Sudetgolf” je ofiko “Podještědská”, to jen kdyby to někdo hledal na ČGF
to je nabitý program...Tak Severočeská seniorka letos zavítá do České Lípy 4x
zde kompletní kalendář
Aktuality
Aktuality CGS Základní podmínka členství Členem CGS se může stát každý člen ČGF, který splňuje věkové podmínky, tj. ženy od kalendářního roku, ve kterém dosáhly věku 50 let, a muži od kalendářního roku, ve kterém dosáhli věku 55 let a kteří jsou zároveň členy některého golfového klubu, který je ...docs.google.com
Proto nemají senioři pořád často je nabitý program...
je tam krásněTak informace o hřišti nebyla asi úplně přesná. Na hřišti je opravdu velmi mokro, hraje se všude z modrých, zatím nejsou lavičky, odpadkové koše. Pod velkými stromy je místy spousta popadaných drobných větví po nedávných větrech. Počítám, že to vše bude hotové až bude hřiště oficiálně kompletně otevřené. Jsem moc zvědavá na redesignovanou jamku 16 s novými rybníky. Nově je taky elektrický ohradník na jamkách 1 a 2, které sousedí s lesem.Zobrazit přílohu 10287 Tak snad to divoká prasata zastaví. Na krtky to evidentně nefunguje.
Ale bylo tam krásně. Zobrazit přílohu 10286
Pohled od odpaliště trojky přes green dvojky k bouřkovému úkrytu u odpališť jamek 17 a 8.
Budeš vítána.je tam krásně
Držím Ti. Z počtu je vidět, že i na nohách, ať Ti to v pátekTeprve odtud jsem si uvědomila, jak je ten abstak vlastně šilenej. Zobrazit přílohu 10283Tak snad se zase začnu chovat trochu lidsky.
Jo, a hraje se už kompletní hřiště, jen jsem byla upozorněna, že na fairwayích je spousta vody.
Stejně začnu nejdřív na drivingu, co tomu bude koleno říkat. (a taky ať v pátek mám co ortopedovi ukázat)
Ježíš nádhera, vzadu panorama Klíče....dneska bylo vážně jarně. Už mám cukání vylézt na hřiště, ale bude tam brutálně mokro.Tak informace o hřišti nebyla asi úplně přesná. Na hřišti je opravdu velmi mokro, hraje se všude z modrých, zatím nejsou lavičky, odpadkové koše. Pod velkými stromy je místy spousta popadaných drobných větví po nedávných větrech. Počítám, že to vše bude hotové až bude hřiště oficiálně kompletně otevřené. Jsem moc zvědavá na redesignovanou jamku 16 s novými rybníky. Nově je taky elektrický ohradník na jamkách 1 a 2, které sousedí s lesem.Zobrazit přílohu 10287 Tak snad to divoká prasata zastaví. Na krtky to evidentně nefunguje.
Ale bylo tam krásně. Zobrazit přílohu 10286
Pohled od odpaliště trojky přes green dvojky k bouřkovému úkrytu u odpališť jamek 17 a 8.
netušímA stále jen různých 9 jamek? Snad již komplet 18.
To vidím. Myslela jsem odbavování, hra mimo členů a podobně...Hřiště otevřeno dnes na 9 vybraných jamek, od 9. 4. kompletních 18 jamek. Krytý driving, chipping a putting v provozu.
Tak od zítra komplet.