Dnes jsem si krásně zahrál na hřišti GC Česká Lípa, musím hned úvodem říci, že si tak představuji parádní hřiště, které si na nic nehraje. Moc dobře upravené, přehledné jamky a fajn zázemí. Na hřiště jsme přijeli chvíli před časem, tak nezbývalo než si sednout u klubovny na lavičku v místě, kde se nabíjel náš vozík...
S Luckou se hraje vždy bez rozehrání na "drivingu", tak hurá! Je znát, že tato velmi příjemná osmnáctka na severu je postavená pro hráče, je velmi přehledná, téměř vždy a až na pár výjimek vždy vidíš dopad míče, respektive kam hraješ. Jedná se o moderní design a moc jsem se pobavil hrou, dokonce už máme vybraný hotel, kde přespíme při nějaké dvoudenní návštěvě.
Vše je dost čerstvé a stromky zatím malé, čímž nahrávají možnosti hrát odkudkoli... Jsou zde krásné jamky par tři přes rybníky (zde mi chybí drop zóny pro ty, co to nepřepálí), nicméně nejsou dlouhé, tak na přes rybník stačí vesměs stometrová rána a míč je v suchu. Jamky, které mi utkvěly jako naprostá výzva je patnáctka a šestnáctka. Na patnáctce zahraný driver těsně před grýn (cross přes pole) skončila ve vodě, ale chip a pat po dropu = pohodlný par. Určitě jde dát první na grýn, příště budu hrát trojku dřevo trochu konzervativněji... Šestnáctka driver přes stromy na sto šedesát metrů do grýnu, narvaná sedmička se zasekla o hranu grýnu na pravé straně, kde chip do eaglu skončil centimetr před jamkou, relativně jednoduché "birdie".
Celkový dojem ze hřiště, PARÁDNÍ! Všechny ferveje hezky střižené, sice všude hodně písku, ale pro dobro hřiště! Za týden už písek bude mizet a zůstane jen kvalitní hřiště. Mohu všem vřele doporučit, mně udělalo velkou radost.