Těm smajlíkům nerozumím, sice nejsem právník, ale neumím si představit zákon který povoluje někomu cizímu bez výslovného svolení užívat cizí majetek tobě pronajatý. Možná takový znáš a proto ti to přijde směšné, kdyžtak mě prosím pouč linkem na příslušný paragraf.
Míček na rohožce se od míčku v kyblíku ničím neliší, nezmění barvu ani tvar a už vůbec ne majitele. je to pořád někým zakoupený tréninkový míček. Jediný rozdíl v nich je ten, že ten na rohožce překáží ve hře někomu dalšímu. Pak je možnost zavolat obsluhu ať rozhodne jak s nimi naložit, nebo je dát do volného košíku(těch se žel bohu na DR také povaluje spousta) a nechat je stranou. Tak to dělám já, protože jsem z podstaty líný tvor a jít na recepci je pro mě větší zátěž než je přesypat do košíku. Pokud tedy není možnost hrát z "čisté podložky", pak ten problém přesunu na někoho dalšího.
Nevím o jakém "speciálním" prostoru je řeč, trénují normálně na DR z podložek jako každý golfista. Pokud odchází na greeny či hřiště, odstaví si košík stranou aby jej později využili. Zatím se naštěstí nestalo, že by dorazil jiný trenér s tvou logikou a ty míčky jim vystřílel. Ano, je pravda že jim jejich trenér vysvětlil, že se míčky na odpalištích nenechávají. Možná kdyby to tak vyžadovali po svých klientech všichni, bude na DR větší čisto a prostor.
Ale občas se stane, že dítko dostane žízeň a chuť se pomazlit s mamkou a na pár minut se vzdálí od skupiny a míčky nechá na podložce. Ani v tomto případě nemá nikdo žádný zdůvodnitelný nárok jim ty míčky zcizit(tento výraz je myslím trefný, ač se to to asi nezdá či nelíbí).